2012/04/25

OUTFIT: HAWAII IN HELSINKI

                                         coat, skirt, shoes Zara/ top H&M Trend/ bag Cambridge Satchel 

Oho tulipa kuvia! Santtu innostui tänään vähän näpsimään kuvia ja meijän kuvaussession jälkeen mulla oli yli 100 näitä kuvia ja tykkäsin niin kovasti kaikista, että valinta oli vaikea. Tä päivä tai oikeestaan eilinen jo on kulunut täysin taas lukupuuhissa ja pitkästä aikaa tuntu siltä et oppisin taas jotain. Odotan niin paljon et pääsykoe olisi jo ohi ja  puoli vuotta kestänyt luku-urakka päättyisi jo, ja jäisi oikeesti aikaa tehdä jotain muutakin. Suunniteltiinkin kesäksi reissua Pietariin, kun sinne niin helposti junalla  pääsee ja siellä noi shoppailumahdollisuudet on myös vähän eri luokkaa, kuin Suomessa.
Shoppailusta puheen ollen, lohdutin itseäni tänään tolla H&M trendin topilla, jossa on tosi kiva leikkaus ylhäällä, täytyy kuvailla joku päivä. Shoppailua on tiedossa myös lähipäivinä sillä palkkapäiviä on tiedossa kaksin kerroin.
Tä päivä oli muutenkin spesiaali sillä näin pitkästä aikaa Idaa ja juoruttiin oikeen kunnolla, tuntuu ettei viime aikoina oo ollu aikaa oikeestaan muulle kun lukemiselle ja töille.
Mitäs mieltä ootte päivän asusta, omaa silmää se miellytti kovasti?

So many pictures! Santtu get really exited about photographing and I couldn't choose my favorites. I had very nice day today, even though I've been reading 5hours again. I met Ida in the evening and it was so fun to talk girl things. I just hope that this reading would over and there would be more time to do something else, just like travel. We made some summer plans and  I can't wait out trip to St. Petersburg.

4 comments:

 1. aivan ihana tää sun blogi :) tykkään kans kauheesti sun tyylistä ;D

  ♥ leave-world.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Yritin jo aiemmin kirjoittaa sulle kommenttia, mutta silloin oli asetukset vielä sellaset etten pystynyt, mutta nyt vihdoin!! :) olin tosi iloinen kun huomasin, että oot aloittanut taas bloggaamisen. Luin jo sun edellistä blogia, mutten koskaan tullut kommentoineeksi.. Täytyy sanoa, että tää blogi on vielä selkeästi edellistä parempi ja oot jaksanut tosi aktiiviseksi postailla, oot tosi ihanan oloinen ja tyylikäs tyttö :) odotan innolla aina uusia postauksia ja asuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti ja kiva kuulla et tykkäät! :) Tä kommentti sai mulle tosi hyvän mielen! ja uutta postausta on tulossa!

   Delete