2012/04/21

OUTFIT: LOOKING FOR MY LEOPARD
                                coat + sunglasses Topshop/ dress+ shoes Zara/ clutch vintage
On ollu kerrankin ihanaa levätä yks päivä, ihan on vaan saanu olla, nukkua ja lukea rauhassa. Tän päivän tosiaan piti olla pyhitetty työlle, mutta hirveä mahakipu ja päänsärky veti mut takasin sängyn pohjalle parantelemaan itteäni. Siinä se päivä sit menikin aika mukavasti vaan ollessa, ja Erikan laittaessa illemmalla viestiä en voinu vastustaa kutsua mennä herkuttelemaan guacamolella ja macaroneilla, nams! Ilmakin tänään vähän hellitti ja jossain vaiheessa aurinkokin pilkahteli ja saatiin napattua nä kuvat mun päivän asusta.
Tykkään niin kovasti näistä kuvista ja toi takki ja kengät taitaa nousta taas yhdiksi lemppareiksi. Takkia tosiaan metsästelin jo viime syksynä Tukholmasta, mutta jotenkin sen ollessa ei niin lämmin ja sadetta kestämätön ei sille niin hirveästi ole ollut käyttöä. Kenkien kohtaloa taas miettisin pitkää, ostin ne tosiaan jo kuukausia sitten kun lunta oli vielä varmaan metri ja meinasinkin palauttaa ne sen takia, koska omaan todella herkät jalat, jotka ei kestä tollasia noin ohut pohjasia korkoja. Sen jälkeen ne alkoi kuitenkin vilkkua kaikissa blogeissa, ja ne näyttin niin kivoilta, että päätin pitää. Onneksi.

It's been quite nice day, I've been just studying and sleeping, which seems a luxury these days. This day should have been workday, but I felt a bit sick in the morning so I decicded it's better to just relax. In the evening I went to Erika's house and I think it was very nice to see all. But here are my todays outfit pictures and I really like them, especially the coat and shoes.

No comments:

Post a Comment