2012/04/17

OUTFIT: PEPLUM FLOWERS


              jacket+ bag Zara/ top H&M Concious Collection/ jeans Dr.Denim/ shoes Jeffrey Campbell
Gotta love this weather. Eilen oli ihan älyttömän ihana ilma ja fiilistelinki sitä laittamalla päälle ton uutukaisen H&M Concious Collectionista. Oon ihan hullaantunu tän kevään trendeistä pelum koristeisiin mekkoihin, hameisiin, paitoihin yms. Toi koko Concious Collection sai mut muutenki ihan pyörälle, erityisesti se Exclusive mallisto, aivan ihania mekkoja, joista kaks lähtikin kotia kohti. Niitten kuvia näytän kuitenkin myöhemmin, nimittäin toi tän hetkinen lämpötila ei oikeen houkuttele hyppelemään tonne ulos ilman takkia ja sandaaleissa.
Majailen tosiaan tällä hetkellä täällä Helsingin päässä ja tä päivä on tosiaan sujahtanut tuolla kirjaston puolella ja pää on nyt sen verran jumissa, et päätin viettää loppu illan telkkari ääressä ja mahdollisesti mennään mun poikaystävän Santun kavereille käymään.
Muutama note for myself olis kyllä nyt paikallaan, sillä tosiaan lähdin eilen illalla Turustä tänne päin ja ilma oli lämmin ja aurinkoinen. No mites sitten kävikään, matkalla ne plus 9 astetta vaihtu plus yhteen ja räntäsateeseen. Ainut takki joka mulla on mukana on siis toi ylemmissäkin kuvissa näkyvä kevät takki. Ehkä olis aika hyväksyä jo se varmaan kolmannen kerran jo tänä keväänä, että ei oo ehkä vielä sille sopivat kelit.
Toinen note liittyy tarkastajiin, oon nimittäin meinannu jäädä eilisen ja tän päivän aikana kolme kertaa tarkastajan kynsiin, sain jo sakon pari viikkoa sitten joten ei kiitos enää.

Mites teijän viikko on lähtenyt käyntiin?

- Elina

6 comments:

 1. oi miten kiva blogi! oot tosi kypsän olonen vaikka oot vasta 18 :-)

  sait lukijan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti paljon :) hehe kiva kuulla!

   Delete
 2. Shoes are amazing!!!! Following

  xx

  http://dress-for-the-image.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
  Replies
  1. yes they are! :) thanks, I'm going to post also in englih in the next posts!

   visited your blog!

   Delete
 3. stunning top!

  http://forallthatjas.blogspot.com/

  ReplyDelete