2012/04/18

OUTFIT: PINK FROM TIPS TO TOE


                  shoes+ jeans Zara /sweater + clutch Ginatricot/ shirt H&M
Huh mikä päivä takana! Päivä on kyl lentänyt kun siivillä, pävällä olin töissä jakelemassa Coca-Cola Lightia Helsingin keskustassa. Täytyy kyllä taas myöntää et ihmiset on niin ahneita, kun on jotain ilmaseksi saatavilla. Porukka sekos vähintään siinä kohtaa ku viimeset tölkit oli jaossa. Sääliksi kävi myös sitä vanhempaa rouvaa, joka oli meijän ständin nähdessään innostunut niin kovasti, että käveli lasiseinää päin ja sai silmäkulmansa auki.
 Äskettäin oltiinkin sitten Hietalahden rannassa ottamassa näitä kuvia eilisestä asusta. Ilma oli todella jäätävä eikä tällasilla popoilla todellakaan pärjäile vielä, ulkonahan oli ruhtinaalliset +6 astetta. Mut mun rukouksiin on taidettu vihdoin vastata, eihän sitä kesää olla tässä toivottu kuin siitä asti, kun viime marraskuusta, jolloin ne ensimmäiset lumihiutaileet tuli. Viikonlopuksi onkin ainakin eilisen säätiedotuksen mukaan +18 astetta, terassikelit siis tiedossa!
Loppuillaksi tiedossa Hullujen päivien karkkeja ja Suomitytöt New Yorkissa!
Käykää myös kurkkaamassa STYLEBITESIN profiileja Fashiolistalla ja Lookbookissa, linkit niihin löytyy tuolta sivupalkista.
Ja suuri kiitos kaikista kivoista kommenteista, joita oli jo tipahdellut !

Since I got some nice comments and some international followers, I thought that it would be fun that you could also understand my writings. This day has been quite busy, I've been promoting Coca-Cola Light for hours and we were also taking these photos in the harbour. In these pictures seems like here is warm and almost summer, but the weather has been freezing couple of days, only +6. But I think everything would be better in weekend since they have promised almost +20!
Check out my profiles also in Fashiolista and Lookbook.

No comments:

Post a Comment