2012/04/19

OUTFIT: THURSDAY CASUAL
                       skirt, jacket and bag Zara/ loafres Dinsko/ shirt H&M

Sijainti on muuttunut nyt Helsingistä Turkuun, ja sama kiire ja tekemisen meininki on tallella. Tällästa mulla oli tänään päällä, oon syvästi rakastunut tohon hameeseen, vaikka se lihottaakin muutaman kilon ( ihanku niitä ei olisi jo tarpeeksi omasta takaa...), materiaali on vaan niin kivaa. Jalassa olevat loaferit tosiaan vetelee aika viimesiään, ja niiden tilalle oliskin tarkoitus hankkia upouus ja laadukkaampi pari. Mieli tekis kovasti ostaa Acnen kevätmalliston suuritupsuset loaferit, mutta en oo onnistunu vielä metsästämään mistää niitä, ne tuntuu olevan kaikkialta loppu. Olisin kiitollinen, jos joku ne onnistuisi löytämään ja samalla linkittäis tännepäin.
Huivi trendistä oon myös todella innoissani, vähän niinkuin kaikesta muustakin tällä hetkellä, haluaisin vaan löytää jonkun vähän räväkämmän huivihömpötyksen, kun toi pelkkä paita on yksinään aika pliisu, etsintäkuulutuksessa olisi siis myös loafereiden lisäksi huivihametta tai jotain vastaavaa.
Hömpötykset sikseen nyt mun on taas suunnattava naama kohti Media markkinoilla kirjaa ja alettava pänttäämään.

Today I was travelling once again back to Turku and I got so much work to do now. But something about my outfit: i'm so in love with that skirt, even though it gaves a couple of pounds more. I also love my loafers, but I'm still in a big need of new pair, so if anybody can find Acne tassel loafers in some netshop and would tell me about that I would be so happy :) But now I have to go study more about media and that stuff, but I'll be back tomorrow!

2 comments: