2012/04/21

SHOPPING LIST

1. Tibi  2. Topshop 3. Nowhere 4. Acne 5. Stella McCartney  6. Phillip Lim 3.1 7. Topshop  8. DKNY

Päätin väsätä tän opiskelun ohessa pienen kollaasin mun tän hetken ostoslistasta, toki se olisi voinut olla vaikka 10 kertainen tästä, mutta keräsin tähän ne sellaset jutut mitkä on ihan MUST nyt pian. Erityisesti mun sydämmen on vienyt toi Phillip Limin hame, keksisin varmaan jo sata asua mihin se sopis. Ja vaikkei rennot lenkkarit mun tyyliin oikeestaan kuulu, tai ainakaan tähän asti oo kuulunut ni Topshopin pari sulatti munkin sydämen, täytyyhän niitä kokeilla ja jos en tykkääkään niin eipä ne kovin kalliit ole. Muutenkin tästä kollaasista saa vähän jujua, että mitkä tyylit muhun kolahtaa tänä keväänä ja kesänä.
Huomenna tiedossa kuitenkin taas asukuvia, jos vaan sää sallii ja ehdin. Tänäänkin on nimittäin pää ollut kirjassa kiinni 8 asti aamulla ja päivä kului töiden parissa. Tulin vasta äskettäin kotiin, oltiin nimittäin tyttöjen kanssa katsomassa uusin American Pie ja hauskaa oli, tosin sakko jonka mun huimista ajotaidon ansiosta nappasin ei ollutkaan niin hauska...

Here are some of my items which are in my MUST ss12 shopping list. Love the Phillip Lim skirt and Acne shoes, they are totally must things. What do you think about them?
Tomorrow some outfit pictures, if the weather get better!

No comments:

Post a Comment