2012/05/02

OUTFIT: BLUE FEATHER DREAMS

                                                                          all  Zara

Tässä sitä vapun ja samalla tän päivän asua. Päällä Zaran ihanaakin ihanampi sähkönsininen höyhen hame, joka on ehdottomasti tän kesän lemppareita. Se ei tosin ollut rakkautta ensi silmäyksellä, muistan kun kattelin sitä kaupassa ja naureskelin, että kuka helvetti ton ostaisi. Tässä sitä sit ollaan, jotenkin mun mielipide vaan muuttui ja sen tapahtuessa ei niitä ollut enää saatavilla ja jouduttiin Santun kanssa yömyöhään huutamaan se eBaysta kotiin.
No tä juttu ei ollut se mistä mun piti puhua. Se oli se, että tänään ei ollut korkkaripäivä. Tuntuu, että monilla bloggareilla on aina 15cm korot jaloissa vaikka olisi mikä tahansa paska laiska sunnuntai tai vastaavaa. En vaan jaksa jotenkin uskoa, että jotkut oikeesti jaksaisivat kävellä koko päivän sellasissa koroissa, ei ainakaan jos joutuu kävelemään paljon. Sama juttu koskee sitä, että itse arvostan kovasti sellaisia bloggareita, ketkä postaavat joka päivä asujaan. Ei toki tarvitse ottaa niistä pieruverkkareista kuvia, mutta itse ainakin koitan kuvata joka päivä asuja vaikkei ne aina niin ihmeellisiä olisikaan. Arkityyli on kuitenkin suuri osa kenen vaan tyyliä niin ne asuthan kertoo kaikista eniten. Mitäs mieltä te ootte tästä asiasta?
Oho tulipas taas seliteltyä, nyt mä kuitenkin siirryn katselemaan telkkaria ja lepäilemään rakkaan tekemän iltapalan ääreen...

Here is my outfit of today and from Labour Day. Love that skirt even though first I thought that it was so hidious but then I fell in love with it. Ofcourse it was sold out in store so we had to bid it on eBay.
But I wanted to discuss about blogs and outfits. I really appreciate bloggers who post their outfits everyday even though they wouldn't be wearing the most amazing clothes. I try to post my outfits everyday because those casual outfits are the thing that tells the most about my style. What do you guys think?
But now some TV  and  food!

3 comments:

  1. Näin ton saman hameen aikoinaan Zarassa ja mietin myös kuka ton haluu ostaa. Näyttää tosi hyvältä kuitenkin nyt sulla!

    ReplyDelete
  2. Moikka! Blogistani löytyy varmasti sua kiinnostava postaus! ;)

    ReplyDelete