2012/05/05

OUTFIT: MIXED

                             blazer H&M Trend/ skirt H&M Concious collection/ shirt Zara
Löhöily viikonloppu jatkuu tänään. Koko päivä on kulunut taas töiden parissa ja veto on täysin poissa. Millon musta on tullut tällanen kotirotta, no ehkä asiat muuttuu kunhan pääsykokeet on ohi. Saatiin eilen Santun kanssa erittäis iloisia uutisia, nimittäin me saatiin se kämppä mitä oltiin katsomassa torstaina. Ihanaa et sekin asia on nyt hoidossa, huomenna rynnätään IKEA:an katsomaan kaikennäköstä pikku hömppää ja ehkä vähän isompaakin, nimittäin sohvan hankinta olisi ainakin edessä. Oltiin aika varmoja ettei koko kämppää edes saataisia, koska näytössä oli vain keski-ikäisiä meidän lisäksi, mutta onni potkas tällä kertaa ja oon enemmän kuin iloinen tästä asiasta.
Päällä tänään oli siis ylläolevissa kuvissä näkyvää asua. Tuuli oli vaan niin hemmetinmoinen, että päädyttiin lopuksi kuvailemaan tuulensuojaan. En malttais odottaa, että pääsen rilluttelemaan ton hameen kanssa kesällä, kun jalatkin on ehtiny saada vähän väriä.

Lazy weekend continues. I've been working whole day again and I'm quite tired. Yesterday we get some great news about that apartment what we were looking for on Thursday. I couldn't believe that we get that because there were only some middleage people with us. So tomorrow we are going to IKEA to do or at least look some things for our apartment.
But here are some pictures of my outfit, I really really like that skirt. Can't wait to wear it in summer with tanned legs...

6 comments:

 1. Ihana toi kukkableiseri, mul on samaa kuosii kukkahousut;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki oon iha rakastunu tohon ja samaset pöksyt löytyy myös mun kaapista :)

   Delete
 2. Lovely blazer! So pretty. Have fun shopping for your apartment :) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks soniya! :) and yes I will!

   Delete
 3. saanks mä ton paidan t erika

  ReplyDelete