2012/05/18

OUTFIT: PRINTED SHIRT


                                  dress+ coat Zara/ heels Topshop/ clutch Ginatricot
Valittelen tätä mun postaustahtia, olisin eilenkin tullut yöllä laittamaan kuvia vielä, mutta väsähdin sitten ennen aikoja. Oltiin ihan päivästä asti liikkeessä ja päätin vetästä päälle jotain mukavaa, mutta kivannäköistä. Tän tyyliset perusmekot on aika tärkeä osa pelastamaan vaatekriisejä tai muuten vaan jos haluaa päälle jotain rentoa. Tykkään kovasti myös kyseisestä printistä. Korkkarit oli pakko vetää jalkaan, koska onnistuin edellispäivänä hankkimaan jalkoihini neljä todella kipeää vesikelloa, ja nä kengät on mukana olevista ainoat sellaset jotka ei hankaa.
Mutta eilisestä illasta vähän lisää. Mentiin päivällä Emmin, Jassun ja Santun kanssa Amarilloon syömään, jonka jälkeen suunnattiin kattomaan peliä. Viimenen erä oli jotain niin kuumottavaa, oli jo melkein heittäny kirveen kaivoon, mutta sit ne maalit tulikin ja olin niiin älyttömän iloinen. Toinen iloinen uutinenhan oli, että Ruotsi tippui(!!!!) Ilta jatkui vielä Kärpäsessä, tosin ei kovin pitkään, mutta tarpeeks pitkään, että nukahdin välittömästi kun päästiin Santulle.
Tänään on tiedossa simulaatiopääsykoetta ja kotiin lähtöä.

We had quite functional day yesterday so I put some comfy clothes on. These kind of basic dresses with some thing are the best invention. I really like that print on my shirt and it looks also better with that jacket. Een though some flats would have been better choise I had to put heels because couple days ago I was able to catch vesicles to my feet and god they hurt so much if I put some other shoes on.
But something about yesterday. First we went to Amarillo to eat with Jassu, Emmi and Santtu. After that we headed to bar to watch Finland- USA icehockey game. The last period was grazy but I'm more than happy that it ended well. And the other great news was that Sweden lost ( !!!!). Then we went to Baarikärpänen to enjoyt some drinks. We went home quite early but I was so tired.
Today I have training test and after that I'm going back to Turku.

4 comments:

 1. Voi vitsit toi mekko on i-h-a-n-a! Hienoin mitä oon nähny pitkään aikaan (muutenkin tosi kiva asu) :)

  ja ihan offtopic: miten treenaat, kun sulla on noin upea kroppa :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep onhan se :) ja treenamisesta sen verran että enpä juurika ollenkaan käyn ehkä 1 tai 2 kertaa viikossa viimeaikoina en sitäkään :)

   Delete
 2. So cuteeeeee !

  Kiss kiss from Switzerland ! :*

  ReplyDelete