2012/05/01

VALBORG
Muutamia kuvia eiliseltä, kun vietettiin vappua Allun luona. Muistan kun naureskeltiin pari vuotta sitten, että kuka tekee vappuna ruokaa ja syö hienosti, ja nyt me ollaan ite sellasia. No kuitenkin syötiin siis hyvin ja tietysti nautittiin muutama drinksu. Matkan piti jatkua vielä Jokirantaan ja johonkin baariin, mutta päätettiin jäädäkin Allulle. Hauskaa oli ja oon onnellinen, että darra jätti tällä kertaa tulematta, kärsin nimittäin joka kerta koko päivän ihan armotonta oloa jos sille päälle sattuu.  Asusta siis myös pientä sneak peakia siis, loput kuvat siitä saatte tän viikon aikana, kun valtuutan Santun hommiin. Tänään olis tiedossa ehkäpä tivoliin menoa tai vapputoria, katsotaan...

Here are some pictures from yesterday when we were hanging out in Allu's place. We made some food and ofcourse some drinks too. We have planned to go bar or to the city center  but then we accidentally found us in Allu's place when the clock was already 2 am. I'm happy that I don't have hangover today, god those days. But here you can see a little sneak peek of my outfit, better pictures of it later this week. Tonight we are going to tivoli or at least I would love to, but let's see what happens.

4 comments:

  1. Baareissa on yleensä vappuna ihan pyllystä, et mitä luultavimmin menettänyt yhtään mitään! Tosi suloinen asu sulla :) millaisi töitä muuten teet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm niinpä, en oo muutenkaa mikään baari-ihminen :) kiitti ja teen kaikenlaisia promo ja tuote-esittely juttuja, mutta kesäks oon menossa ihan kokoaikasiin töihin!

      Delete