2012/06/03

GRADUATION


                                                          dress H&M Consious Exclusive
Syy tähän muutaman päicvän blogihiljaisuuteen löytyy näistä kuvista. Viime päivinä ei oo mielessä paljon muut jutut pyörinytkään, kun lakitukseen ja juhliin liittyvät jutut. Tuntuu tosi haikealta, että lukio loppui nyt virallisesti, tuntuu että vasta aloitin. Mekko oli just niin täydellinen ja kaunis kun ajattelinki, en voinut vastustaa sitä kun kävelin kauppaan.Ekan kerran näin kuvia tästä kyseisestä kaunokaisesta varmaankin helmikuussa, ja siitä lähtien en miettinytkään muita vaihtoehtoja. Juhla oli aika haikea, mutta samalla oli tosi helpottunut ja iloinen olo. Harmitti vaan, että koko päivän ilma oli aika huono ja satoi, blaah tuntui ihan syksyltä.
Omien juhlien jälkeen me suunnattiin Ellenin juhliin ja sieltä hotellihuone etkojen jälkeen Börsiin. Ilta venyi aika myöhään ja sen verran se verotti, että tämä päivä tuntuu aika nihkeeltä. IKEA:an pitäis raahautua ja illalla lähdetään kohti Helsinkiä. Palailen myöhemmin huomenna, ymmärrätte varmaan ettei nyt oo paras hetki ;)

You can see the reason in this pics why my blog has been quite dead these last days. I haven't done anything but some worring about my dress and this whole party thing. It felt quite sad that schools over, it feels that I just started. Som many good moments, so many lovely friends. The dress was perfect and I think its the most beautiful one in my wardrobe. First time I saw a picture about it in February I fell in love with it. Sometihng that was wrong was the weather. It was raining whole day and it was freezing outside, felt like autumn.
After my own party we went to Ellen's party and then back to the hotel and to Börs. I went to sleep at 4.30 am and you maybe understand why this post is quite short. I'll be back tomorrow but meanwhile let the pictures tell you.

4 comments:

 1. Onnea! :) ihanat mekot teillä kaikilla!

  ReplyDelete
 2. tosi rohkea ja upea valinta yomekoksi, vau! ihan haikeudella muistelee omia vuoden takaisia juhlia, nyyh :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) miettisin et onks toi liian erilainen mut tykkään tykkään

   Delete