2012/06/29

OUTFIT: BLACK THURSDAY


              pants Mango/ shoes Zara/ sunnies H&M for Water/ clutch+ring Ginatricot / bleizer old
Eilen ei tehnyt mieli postata tai kuvata yhtään asukuvaa. Syynä tähän oli se, että keskiviikon super kiva päivä vaihtui illalla suureksi suruksi. Rakas pappa lähti taivaaseen. Oman surun rinnalla en voi ymmärtää kuinka suurta surua äiti ja mummu käy läpi. En pysty edes kuvittelemaan millaista on menettää oma vanhempansa.
Sen takia eilisen vaatetuskin oli mustaa. Käytiin nappaamassa muutamia kuvia äskettäin ja aurinko paistoi niin ihanasti ja oli lämminkin. Tykkään itse kovasti tästäkin asusta ja tuntuu, että uudet vaatteet on tuonut vähän uutta pontta asuihin, mitäs mieltä siellä ollaan?

Yesterday I didn't have inspiration to post or shoot outfits. The reason for this was that super nice Wednesday turned out very sad day. My granddad past away in the evening. Beside my own sorrow I can't even imagine how hard this is to my mom and my grandmom. It is so hard to lose your own parent.
That is why my outfit was also black. We took these photos this morning when it was so sunny and warm. I really like this outfit and it feels that new clothes has given some boost to my outfits, or what do you think?


4 comments:

 1. Asukokonaisuus loistava! Ei ehkä kesäiltoihin paras valinta. Muuten kyllä näyttää erittäin hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) mmm ei joo ehkä paras mahdollinen

   Delete
 2. tä on mun lemppari pitkiin aikoihin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla :) ite tykkään tosi paljon näistä kuvista

   Delete