2012/06/26

OUTFIT: ORANGE IN THE MOOMIN WORLD                           blazer Zara/ skirt+ sunnies H&M/ bag Cambridge Satchel
Saatiin aamupäivällä idea, tai oikeestaan Jassu sai, että suunnataan tänään Muumimaailmaan. Normaalisti sinne ei tulis ikinä mentyä, ehkäpä sen takia ettei se ole enää näin vanhoille suunnattu, mutta myös sen takia että liput sinne on ihan törkeen hintaset. Samaa hintaluokkaa kuin Linnanmäen liput. No tänään oli kuitenkin joku erikoispäivä ja kaikkia -93 syntyneet pääsi sisään ilmatteeks, jei! Suurena Muumi fanina olihan se ihan hauskaa ja sieltä löytyi myös monia kivoja kuvauspaikkoja.
Se on vaan jännää, että kun alkaa pitämään blogia niin alkaa katselemaan myös kävellessään tai autoilleessaan niin paikkoja ihan eri tavalla. Miettii vain, että sopisiko kyseiset kohteet kuvauspaikoiksi. Itse hyvin visuaalisena ihmisenä en tykkää siitä, että kaikki asukuvat kuvataan aina samassa paikassa, samalla tylsällä taustalla. Erilaiset taustat tuovat myös kuviin erilaista tunnelmaa.
Päällä mulla oli tänään Zarasta eilen hankittu neon- oranssiakin sisältävä "Chanel-jakun" tyylinen kapistus, sekä maksimekko. Laukkuna pitkästä aikaa neonin oranssi ihanuus, joka on vain sattunut unohtumaan ihan tyystin kotiin ja sitä myötä poistunut käytöstä.

We had an idea in this morning, or Jassu did. So we went to Moomin world, normally we wouldn't do that because it's not maybe the place for these old like us but the price of the ticket is also quite much. It costs almost 40euros. But today was special, everybody who has born in year -93 can have a ticket for free. As a big Moomin fan it was very fun and we found many intresting places to shoot these pictures.
It's quite fun that when you start a blog you automatically start to see places differently. You're always looking for amazing places to shoot. I personally like bloggers who shoot their outfit pics in different places because it's so boring to watch same kind of pictures everyday.
But what I was wearing today. I had my new "Chanel kind of blazer " and then maxidress. I also wore my Cambridge Satchel bag which I found yesterday at my home.

2 comments: