2012/06/10

OUTFIT: POURING                    jeans Dr. Denim/ shoes Topshop/ bag + top Zara/ jacket old
Kamera on kulkenut taas aika laiskasti mukana viikonlopun aikana, niinkuin se aina Turussa tuppaa menemään. Tulin siis viikonlopuksi vähän koti kotiin moikkailemaan kavereita, perhettä ja mun vauveleita ( lue: super söpöjä koiria). Tänään olis tarkoitus suunnata taas takasin Helsinkiin, sillä mulla alkaa huomenna työt. Saas nähdä millasta tulee olemaan, koska asiakaspalvelu ei oo sitä kaikkein herkuinta mun mielestä. Se mitä työt tarkottaa on = rahaa= shoppailua= uusia vaatteita. Tä yhtälö on varmasti suurin motivaation antaja.
Takaisin viikonloppuun ja sen tapahtumiin, no me mentiin perjantaina juhlimaan Yadea, joka täytti 20vuotta. Päälle eksyi mun mielestä ihan sairaan kiva asu, mutta päätin jättää sen kuvaamisen Santulle ja kaupunkimaisemaan. Kamera oli laukussa koko illan, eikä se sieltä poistunutkaan.
Eilen oli niin paska ilma, tosi kylmä ja satoi, joten suuntasin varmaan ekaa kertaa kuukauteen salille ja kohta olis tarkotus yllättää itteni uudestaan ja mennä salille taas. Mikäköhän muhun on mennyt?
Sen lisäks käytiin äipän kanssa shoppailemassa tavaraa uuteen kotiin, joka on täyttä kaaosta tällä hetkellä. Ainoa asia mikä koristaa sitä on lamppu ja sänky.
Illalla mentiin Saskialle ja mä pölöpää menin autolla, kun kuvittelin ettei ketään muu ollut juomassa. No väärässä olin ja ajelin sitten kotiin, kun muut jatkoi baariin.
Asusta sen verran, että aika tökeröä kakkaa, jos multa kysyy. Taas tapahtui vähän ajatusvirhe lähtiessä kotoa ja sitä ei ainakaan helpottanut se, että kamerasta oli akku ihan finito ja jouduttiin räpsii niin nopeesti nämä kun pystyttiin.

I have been carring my camera the whole weekend but I still haven't any photos, like always in the Turku. I came here for the weekend to see my friends, family and my babys ( super cute dogs). Todays I'm already going back to Helsinki because my work starts tomorrow. I'm ondering how it's going to be because customer service is not my cup of tea. But work = money= shopping= new clothes. That is going to be my biggest motivation I guess.
But back to the weekend and what happened. On Friday we went to Yade's because she turned 20. I really really liked my outfit but I wanted Santtu to shoot it. I had my camera on my bag but it didn't came out. Lazy me.
Yesterday the weather was so shitty, it was cold and rainy, so I went to gym first time in a long time. Am I coming grazy because I'm heading there soon again...
After that we went to do some shopping with my mom. I found some nice things to our new aartment which looks so bad at the moment. There is only lamp and the bed.
In the evening we went to Saskia's and stupid me have thought that nobody is drinkind but I was wrong and

No comments:

Post a Comment