2012/06/21

SALE

                                              pics Net-a-Porter and Topshop
Tein eilen suuren virheen mennessäni selailemaan nettikauppojen alennusmyyntejä. Se oli virhe sinänsä, että meillä ei ole kodissa vielä mitään muuta kun sohva ja telkkari ja ennen kaiken muun tarpeellisen hankintaa mun pitäisi pitää kukkaron nyörit visusti kiinni. Tällä hetkellä mun olo on kyllä sellanen, että mielummin mun vaatteet saa maata IKEA kasseissa vielä muutaman viikon, kunhan saisin ostettua näitä ylläolevia ihanuuksia.
Itseäni ja omaa käytöstäni shoppailun suhteen miettiessä tulee mieleen, että oonko mäkin nyt luisumassa samaan tilanteeseen kun Shoppailuhullun päiväkirjat- leffan päähenkilö. Ihmiset, joille vaatteet ja pukeutuminen ei ole niin tärkeää usein ihmettelee sitä, että mikä niissä vaatteissa kiehtoo. Mulle vaatteet ja pukeutuminen on osa mua, uudet vaatteet saa suun kääntymään hymyyn ja olon hyväksi. Ja kyllä, syön mielummin kuukauden pelkkää makaroonia, kuin olen shoppailematta.

AINIIN JA NYT BLOGILISTA TOIMII TAAS. PÄÄSET SINNE TÄSTÄ
I made a huge mistake last nigh when I ended up checking netstore sales. It was mistake because we have only bed and TV in our house and before we get all stuff like sofa and that bough I shouldn't buy anything. But right now I feel lika that rather my clothes can be in the IKEA bags  more than couple weeks if I could buy this lovely ones above.
If I thought about myself and my shopping it makes me feel like Shopaholic diaries- movie's main character. People who don't care about clothes and dressing are usually wondering  what is fascinated by clothes. For me they mean much because their part of my personality. The new clothes make me smile and make me feel good. And Yes, I would rather eat a one month eating noodle than be without shopping.

2 comments:

  1. Voin tunnustaa, että vielä viime vuonna hamstrasin hemmetin paljon kaikkea turhaa vaatetta kaappiini vain sen takia, että niitä oli kiva ostella. Ja nyt kun näin tv:stä Shoppailuhullun päiväkirjat-elokuvan, huomasin itsestäni samoja piirteitä eli oli pakko vain ostaa jotain kivaa. Sittemmin olen myynyt kirpparilla vähän käytettyjä vaatteita todella halpaan hintaan.

    Säästäminen johonkin muuhun kuin vaatteisiin sai mut todella ajattelemaan miten käytän rahani. Toki rakastan vieläkin vaatteita ja tykkään käydä hypistelemässä ja katselemassa niitä kaupoissa, mutta nyt siihen ostamiseen on tullut järki mukaan. Ostan siis vain sellaista minkä TODELLA haluan ja mitä tiedän käyttäväni vielä ensi vuonnakin. Matkustelu on todellakin vienyt sydämeni ja mieluummin säästän rahaa siihen, että näen maailmaa kuin kerrytän materialistista omaisuuttani :D

    Piti vielä sanoa, että todella hienoa, kun olet tullut takaisin blogimaailmaan :) seurasin sun aikasempaa blogia ja surkuttelin, kun et enää postannutkaan. Jään siis seuraamaan tätä sun uutta blogia :)

    ReplyDelete
  2. Mäki oon myynyt kirpparilla, mutta samaa tahtia ne täyttyy takas :D mullakion nyt toinen tili ja siellä aika kiva potti jo säilymässä ens syksyn jenkkien matkaa varten, joka on tosin shoppailumatke heh :) riittäispä rahat kaikkee kivaan ni ei tarvis valita! Ja kiva kuulla! :?

    ReplyDelete