2012/06/26

TREND REPORT AW12: OVER KNEES

Tässä tulee ensimmäinen osa syksyn muotiin liittyen. Päätin vähän pilkkoa tätä urakkaa, ja näitä osia ilmestyy aina tietyin väliajoin, kunhan saan väsättyä kokoon.
Kuten kuvistakin voi huomata, on minihameet heitetty vaatekaapin nurkkaan ja tilaa ovat vallanneet ylipolven menevät helmat, niin mekoissa, takeissa, kun hameissakin. Mallillakaan ei juurikaan ole väliä, lavoilla vilahteli niin tiukkaa kynämallia, kuin liehuvaa helmaakin. Täysinpitkiä maksimekkojakin näkyi useissa eriväreissä ja materiaaleissa.
Kyseinen mitta on yrittänyt nousta trendiksi jo useamman kauden ajan ja nyt sitä on tyrkytetty niin paljon, että se on lähes " pakollinen" hankinta vaatekaappiin. Kyseinen mitta ei ehkä ole kaikkein imartelevin, sillä se saa jalat näyttämään usein hyvin tanakoilta, jonka vuoksi kannattaa midi hameen kaveriksi vetäistä jalkaan korot, jotka tasapainottavat vaikutelmaa.
Jos alavartalosi ei ole kaikkein siroimmasta päästä, suosi mahdollisimman yksinkertaista hametta ja korosta ylävartaloa verhoutumalla johonkin värikkääseen yläosaan tai näyttäviin koruihin.

Here is the first part of fall's trend raports. I decided to do this in parts because there are so much to write about.
As you can see in the pictures there are no miniskirts, they have been hidden to the closet's corner and the midi skirts have taken their place. Your over knee piece of clothing can be skirt, dress or coat. In the catwalks you can also see many types of hems, they can be thight like pencil skirt or waving. Also maxi skirts were in heavy vogue.
This over knee thing has been on the surface in many seasons but only now it's very huge. That huge that it is one of the "compulsory" procurement. It's not maybe the most flattering model in the clothes because it usually make your feet to look very stocky. To avoid that use heels which balance the appearance.
And if your lower body is not that petite favor simple skirt or dress and highlight your upper body with some print or bright color.

No comments:

Post a Comment