2012/07/30

AMAZON WOMAN
                                 top+skirt H&M for Water/ shoes Zara
Vasta nyt pystyin pukemaan ylleni tän hame+toppi yhdistelmän, jonka ostin jo kesäkuun alussa. Viimeset päivät on ollut kyllä ihan mahtavia, ihanan lämmintä. Tosin mä oon viettäny aikaani ihan kiitettävästi töissä, jonne ei toi aurinko oikeen paista. Sain myös edellispäivänä osani noista jäätävistä ukkosista. Lähdin kotia kohti siinä yöllä Idan juhlien ja pienen baarikierroksen jälkeen. Astuessani sporaan ei vedestä ollut tietoakaan, mutta sitten jäädessäni pois niin sitä tuli kyllä tällä kertaa niin esterin perseestä kun mahdollista.
30m matkalla kastuin ihan litimäräksi ja sisäpihalla oli nilkkoihin asti vettä, ja tietenkin heti kun pääsin sisälle niin se loppui. Tä on niin tätä mun tuuria.
Tänään mulla on onneks vapaa päivä ja käyn hoitamassa muutaman jutun ja sitten tehään Emmin kanssa jotain kivaa. Ilmakin taitaa suosia ainakin Forecan mukaan, yeeeiy!

First time this summer I could wear this outfit which I ordered over a month ago- These coiple days have been so amazing and the weather has been amazing. But I've been working too and it's not the place if you want to tan. And god those thunders and stroms. On Saturday I was going home when suddenly the whole sky went mad and I was so wet. Out yard flooded and ofcourse at the same second when I opened our door it stopped.
But today I hope it's not going to rain because I'm having my day off. Soon I'm off to city do some things and then we are going to do something cool with Emmi.

4 comments:

  1. voi harmi ku tossa asussa näytät lihavalta..... ja muutenkin sun vartalotyypille toi ei sovi.... :/

    ReplyDelete
  2. Nojaaa läskeys on katsojan silmissä :)

    ReplyDelete
  3. tosi kiva asu :)

    ReplyDelete