2012/07/15

JULY'S SHOPPING LIST

En tykkää tehdä kollaaseja, tai julkaista tänne muiden ottamia otoksia, mutta koska ulkona on jälleen satanut lähes koko päivän ja huominen palkka kuumottelee, ajattelin vilauttaa teille muutamia vaatekappaleita, mitä todennäköisesti päätyy huomenna ostoskoriin. Katse on suunnattu jo syksyyn, mutta muutama kesäinenkin juttu on mahtunut mukaan. Yritin valita monikäyttöisiä vaatteita, jotka ovat myös mukavia, sillä jotenkin musta tuntuu, että ostan aina sellaisia vaatteita, että ne sopivat vain yhteen asuun tai ovat muuten vain nihkeitä yhdistellä.
Ja huomisesta lähtien täysin normaalilla postausrytmillä' ja kuvilla mennään. Aika työntäyteinen viikko tulossa ja loppuviikosta saan Saskian Turusta tänne. Muutenkin kaikkea jännää on tapahtumassa, mutta kerron sitten lisää kun niiden aika on!

I'm not a really big friend of collages or posting some other's pictures but this time I had to because it's raining once again and I have my payday tomorrow so I've been doing some online store searching. I picked some fall things but also some summer things which can be used ast least in the beginning of the fall. I also tried bto choose clothes which are easy to mix and which are comfortable.
And I promise that I'll be back on tomorrow with normal outfit post and rhythm. Next day I have so much working hours but also a lot of exciting things coming and Saskia is also coming to Helsinki, yeeey! 

No comments:

Post a Comment