2012/07/08

SECOND CHANCE                              shirt + shoes Zara/ pants H&M/ jacket vintage
Mun unirytmi heittää tällä hetkellä härän pyllyä pahemman kerran. Nyt valvon täällä tähän aikaan, kun maanantaina olin lähdössä tähän aikaan töihin. No on kyllä ollut tapahtumarikas päivä ja matka on kulkenut taas Helsingistä Turkuun. Matkassa on ollut myös mun uusin rakkauteni, toi farkkutakki. Tuutte näkemään sitä varmasti kyllästymiseen asti, sillä niin tiukkaa se on meikkiksen harteilla könöttänyt viime päivinä.
Näillä näkymin se on tulossa myös huomisen asuun, sillä aurinkoinen Ruisrock sunnuntai vaihtui nam nam, mihinkäs muuhunkaan kun vesisateeseen ja ukkoseen. Veikkaan kuitenkin et fiilis on silti aika korkeella.
Pakko kertoa teille kuitenkin yks hauska juttu tältä päivältä, tai ei se ehkä oo enään niin hauska oo mutta oli sillon. Nimittäin yks vanhempi rouva häiriköi mua ja Emmiä koko junamatkan oikeen urakalla. Onko yhtään ärsyttävämpää, kuin se ,että toinen ulkopuolinen kuuntelee meijän juttuja ja alkaa kommentoimaan niitä siitä seuraavalta riviltä. Saatiin myös kuulla tän rouvan Louis Vuitton käynneistä, sekä koko sairaskertomus, huh huh.

My sleeping rhythm is quite big mess right now. Here I'm still awake even though this is the time I usually wake up and left to work. But this day has been so busy and I'm sitting right now in my home home in Turku. I was wearing that lovely coat also today and I can tell you that it might be also part of my tomorrow's outfit. sorry.
The sunny day in Ruisrock is history because tomorrow's storm is going to ruin my outfit plans. But I don't think that really matters because the Ruisrock feeling is going to be there.

No comments:

Post a Comment