2012/07/28

SUMMER ROMANCE

                                 skirt+ bag Topshop/ shirt+ shoes Zara
Eilen uskaltauduin flunssasta riippumatta ulos köllöttelemään aurinkoon ja illall sitten mentiin Santun kanssa rantaan kävelylle. Täytyy kyllä sanoa, että ilta oli mitä täydellisin, rakastan lämpimiä kesäiltoja. Meijän kesäilta ei tosin kovin romanttinen ollut, vedettiin sipsia ja suklaata naamaan, no välillä pitää vähän läskeillä.
Rakkauis tohon hameeseen on jo nyt aika suurta luokkaa, vaikka se vasta eilen pääsi ylle ensimmäistä kertaa. Varmasti tulette sitä vielä näkemään useamnman kerran, sen verran noi midimittaset heolmat on mun sydämen vienyt. Hamonen on siis osa mun Topshopin tilausta, jonka lopun esittelen sitten kun ilmat viilenee. Täytyy myös kehua Topshopia, koska toimitus kesti vain viikon, jee!
Tänään onkin ollut sitten ei niin täydellinen kesäpäivä, tai ilmojen puolesta ehkäpä, mutta itse oon viettänyt lähes 10h sisällä töiden parissa, äk. Nyt kuitenkin suunnistan Idallle kesäjuhliin, joten adios amigos!

Yesterday I took some sun and didnät care about the flue. The weather was amazing and in the evening we went to harbours with Santtu. I love those summer nights even though ours wasn't very romantic. We ate chips and chocolate in the park. 
But something about that skirt. One I'm totally in love with it and second I love midi skirt. That's a one piece of clothing witch you are going to see a lot. And warm regards to Topshop for very fast shipping. 
But now I'm off to Idas place after 10hours working, adios!
 

1 comment: