2012/07/09

TREND REPORT: COLORS OF FALL

                                                                        pics Style.com
Syksyllä ei tarvitse pukeutua pelkkään mustaan, ruskeaan ja harmaaseen. Seuraavan kauden näytökset osoittivat, että syksyllä kannattaa vetää päälle emeraldin vihreää, sekä sinistä sen kaikissa eri sävyissä. Valkoinen ja musta jatkavat myös joka kautista voittokulkuaan, oranssista puhumattakaan. Myös punaisen eri sävyt valloittivat lavan, eniten toki nähtiin haalean vaaleaa punaista, sekä kirkasta tulipunaista.
Trendikkäänä kannattaa vetää koko asu samalla värillä tai jopa kokonaan samalla sävyllä.
Jos eilisestä puhuttaisiin, olisi trendikkäin väri ollut ehdottomasti harmaa. Ruisrock alue tulvi mutaa nilkkoihin asti!

In the fall you don't need to wear only black grey and brown. Next seasons shows proved that emerald green and blue are IN. Black and white are also hot colors like every season. Neon orange and and red in its every tone is a fashionable choose.
If you would love to be very trendy wear an outfit which has only one colour.
If we would talk about yesterday's color it would definetely be grey. The whole Ruisrock are was full of mud.

2 comments:

  1. Wow, pakko oli tulla kommentoimaan kun selailin tätä sun blogia nyt ekaa kertaa. Luen paljon muotiblogeja ja etsin aina uusia löytöjä ja tää sun blogi oli kyllä todellinen löytö. Sulla on todella hyvä tyylitaju, oot jotenki ''kansainvälinen'', vähän niinku ison maailman nainen. En osaa selittää, mutta siis yleensä ottaen suomalaisten tyyli on aina vähän sellasta näpertelyä, mutta sulla on todellakin silmää trendeille, väreille ja sille mikä näyttää hyvältä. Sulla on todellakin hyvät mahikset töihin muodin alalla, erotut jo nyt todella joukosta. Ja voin kertoo, että olen tsekannut varmaan 1000 suomalaista blogia ja ehkä kahta seuraan ja loput mitä luen onkin sitten ulkomaalaisia koska suomalaisten tyylit nyt vaan on vähän köpöstä. Niin, tuli pitkä selostus mutta halusin ylistää sua vähän kun oikeesti yllätyin niin positiivisesti kun löysin näin tasokkaan blogin! :):) Kaikkea hyvää sulle, t. uusi vannoutunut lukijasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti ihan älyttömästi kommentistas, se sai mut tosi hyvälle tuulelle ja kiva kuulla et oot tota mieltä ! :) toivon itekkin löytäväni itteni vielä jossai vaiheessa muotialalta ja toivottavasti vielä kansainväliseltäkin :D

      Delete