2012/07/10

TREND REPORT: FALL 2012

Huh ja tässä viimeistä osaa trendi raporteista, ellen sitten innostu väsämään vielä asusteista jotain kollaasia. En ihan niitä kaikkein selkeimpiä trendejä tähän valinnut, koska nilkkurit ja saappaat ovat esimerkiksi niitä joka vuosi. Kokosin siis kaikkein erilaisimmat jutut.
Kuten ylimmäisestä rivistä voikin huomata, niin aika koristeellista pukeutumista on tiedossa. Koristeellinen minimekko painatuksilla tai helmillä sopii loistavasti piristämään syksyn bileiltoja. Arkipäivinä tällainen mekko kannattaa kuitenkin asustaa neuleen tai bleiserin kera, sekä sujauttaa jalkaan tummat sukkahousut ( ainakin silloin kun on sellaiset ilmat, että niitä tarvitaan.)
Sitten on ne peplumit, jotka ainakin mun innostuksekseni jatkavat edelleen yhtenä kuumimpina trendeinä. Nyt pelumeita voi nähdä myös takeissa.
Peplumeiden ja muiden trendien seassa päätään nostaa myös yksi itseäni vähän inhottava trendi. 60-luvun henkisyys tekee selvästi paluuta ja siihenhän kuuluvat ne rumat ruskea-keltaiset vaatteet, sekä kuvissakin näkyvät kaulukset.
Myös nahkaisessa asussa voi vilahdella pitikin syksyä. Tänä vuonna on trendikästä pukea päälleen kokonahkainen asu, jossa myös pitkät hameet voivat olla nahkaa.
Pitkät ovat myös takin helmat, sillä mitä lähemmäs mennään nilkkoja, sitä trendikkäämpi takki on kyseessä. Mallilla ja sillä, kuinka väljä se on ei juurikaan ole merkitystä.
Toinen takki trendi on turkit, joka on kyllä itsessään aika jokavuotista kauraa, mutta tänä vuonna ero on siinä, että turkki saa säkenöidä kaikissa mahdollisissa sateenkaaren väreissä.

Here's the last part of the trend raports if I don't do the accessories post. I tried to choose the trends which differ from the earlier period, trends.
As you can see in the uppermost row there are very decoratice clothes coming in fall. That kind of mini dress looks very good on the dance floor but in the weekdays wear it with some blazer or gardigan and don't forget black tights ( if it's weather which need those)
Then there are some trend which I fell in love this season: the peplums. Now you can see those lovelies also in the  jackets.
Beside peplums and other trends there was one trend which I didn't feel comfortable: 60's. I don't really care about that brown-yellow color and those turtle neck collars.
You can skip that 60's trend and wear whole leather outfit. This fall the color is black and pieco of clothing can be anything. Even maxi skirts were made of leather.
And if we talk about maxi then we should talk about coats as well. Model can be anything but the longer the better.
An other coat trend is furs. That isn't very big surprise because they're IN every fall but this year they don't have to be brown, white or black because now they shine in every color which is possible.

No comments:

Post a Comment