2012/08/04

AIR IS HERE

Santun tökerö kone on vienyt bloggaus intoa pikku hiljaa näiden viime kuukausien aikana. Voitte varmaan kuvitella, kuinka ärsyttävää sillä on tehdä yhtään mitään, kun kuvien lataaminen kuvanmuokkaus ohjelmaan voi kestää melkeen kolme varttia. No otin itseäni niskasta kiinni tai oikeestaan iskää ja äitiä, ja he palkitsivat mut tän kesän upeista saavutuksista yllä näkyvällä ihanuudella. Kone on super kevyt ja nopea, joten se tulee varmasti kulkemaan mun mukana, kuin peräpukama tästä eteenpäin. Tällä hetkellä joudun tosin tyytymään vain sen ihailuun, sillä nettiä kyseinen ihanuus ei vielä omista. Huomenna otan jalat alle ja suuntaan DNA kauppaan hakemaan mulle mokkulan.
Huomisesta vielä sen verran, että sillon saatte parempaa postausta asusta ja tästä illasta, sillä ollaan menossa viettämään iltaa Erikalle ja jaksan tuskin tulla niitä tänne enää laittamaan yömyöhään!

Santtu's stupid and very slow computer is now history because see what I got today. I can't be happier that tomorrow I don't have to wait 45minutes to download my pictures or be worried about that next day they're gone. At the moment I just have to look at it because I don't have internet connection yet but tomorrow I will check that out.
And tomorrow you get better post about my outfit and this evening because we are going to Erika's place tonight and i'm taking camera with me.

No comments:

Post a Comment