2012/08/14

FINALLY HEREKova odotus ( ainakin mun kohdalla) on nyt päättynyt ja eilen se sitten vihdoin tapahtui. Fashion Awards 2012 sivusto julkaistiin ja sen mukana myös mun syksyn kestävä urakka alkoi tänään. Sivuja pääsee kurkkaamaan täältä. Tuolta löytyy siis tietoa yhteistyökumppaneista, joita on mm. Guess, Audi ja Liu Jo Jeans. Mulle on tiedossa ihan super paljon kaikennäköisiä tapaamisia ja juhlia.
Tänään otin vähän ensi makua tähän hommaan ja kävin juoruilemassa meijän muiden tiimiläisten kanssa ja mut laitettiin myös nauhottamaan muutama mainosklippi. Ensi viikosta alkaen kuuntelette mua sitten radiosta. Radioon pääsen myös kunnolla jossain vaiheessa syksyä, kun Tuija Pehkonen ottaa mut haastatteluun. En malta oottaa tätä kaikkea, ihan huisia!
Tän päivän asua sitten on tiedossa huomen aamulla, nyt oon liian väsynyt ja paskanen minkäänlaisiin asukuviin. Viime viikko ja tä päivä ovat olleet niin hektisiä, että on ihanaa vain vähän lepäillä.

Here it is finally, NRJ Fashion Awards site. And that means that my work as a fashion editors started now. The autumn is going to be crazy, so many events and partys to join. I got a sneak peek today when I went to NRJ studio to record some adds to radio. It's going to be so funny to hear my own voice in radio.
You get today's outfit yesterday tomorrow morning because now I'm too tired and smell like a horse which is not the best combo for shooting. 

2 comments:

  1. Kuulostaa ihanalta työltä!! Onnea matkaan :-)
    fashionfriendsandfootball.blogspot.com

    ReplyDelete