2012/08/11

FLOW DAY 1skirt+bag Topshop/ jacket Ginatricot/ shoes Zara 
Huh täällä taas lyhyiden yöunien ja töiden jälkeen. Aikamoista hullun myllyä on nä viimeiset päivät olleet. Aina aamuyöstä oon mennyt töihin ja sitten päikkäreiden kautta Flow festareille tai tallille, tai pahimmassa tapauksessa niinkun eilen, molempiin. Eilinen ei muutenkaan mennyt täysin putkeen kun luulin pääeväni töistä aikaisemmin, no mutta olin kattonut vuoron väärin ja menin tallillekkin vaikkei ollut mun päivä mennä. Tietääkö kukaan teistä sitä tunnetta, kun väsymys on mennyt ohi yli väsymyksen myötä ja olo on lähinnä sellainen, että olisi jonkin näköisessä koomassa? No siltä musta on tuntunut.
Koomassa suuntasin sitten myös Flowhun, jossa kuvailin vain lähinnä mielenkiintoisia pukeutujia, koska täytyy myöntää ettei oikeestaan yksikää artisti, paitsi Jukka Poika ollut mulle entuudestaan tuttu. No onneks sitä kuvattavaa riitti tosi paljon, koska pukeutuminen oli aika eri luokkaa, kun festareilla Suomessa yleensä. Tuntui jopa vähän siltä, että musiikki ei kiinnostanut edes kaikkia, vaan tarkoituksena oli lähinnä tulla näyttäytymään. 
Itsekin ajattelin tänään näyttäytyä Press teltassa ja mennä tsekkailemaan tarjonnan, kuulema aikaisempina vuosina siellä on ollut aika hyvä ruoka tarjoilu, joka käy enemmän kuin hyvin. Muistutuksena itselleni voisin tosin sanoa, että älä pue alle +10 asteeseen paljaita kinttuja, äläkä laita korkoja festareille. Palaillaan huomenna, tai viimeistää maanantaina!

Here I am. I have slept like 12hours during these past 4 days and there have been so much things to do. Work, work,work and then to the stable or to Flow festival, or like yesterday I have these both in my schedule. You might now how it feels like when you haven't sleep enough and you've been very tired. Then there is the line that your tiredness is gone and you become like a zombie. That is me right now. Yesterday I went to wrong working shift and after that I went to stable and realized that it wasn't my day to go there.
In the evening zombie me went to Flow festival to shoot some interesting outfits. I have to tell you that I knew one artist which was performing yesterday but I was lucky that there were so much to shoot on while my friends were watching those gigs. I got a feeling that some people were in the same situation as I was, they didn't knew any bands and they have just came there because they want to show up.
But today I thought to check the press area. I heard that there is quite good food and drinks, heh heh. But before that, note to myself do not wear bare legs when it's under +10 degrees like it was yesterday and do not wear heels. It hurts!

4 comments:

 1. Siis pakko sanoo että mua niin kyllästyttää nää ihmiset jotka menee flowhon koska se on "cool" ja saa miettii mitä laittaa päälle jnejne. joo se on kaupunkifestari mut hei kuitenki, vähän rajaa. eikö ketään oikeesti HÄVETÄ ettei tiedä mitään bändejä yms. artistit on kuitenkin kaukaa tullu sinne ja sit monia ei kiinnosta ees ottaa selvää jos vaikka tykkäiskin niitten musasta. huohhhhh

  t. eräs joka olis mielellään nähny lähes kaikki artistit muttei vaan raha riittäny sinne menoon

  ReplyDelete
  Replies
  1. mmm no niitä tuntui olevan siellä jonkin verran :) itse sain tonne press passin joten en joutunut mitään maksamaan ja tiesin jo etukäteen ettei nämä esiintyjät oo sellasia kenen musiikki muhun niin kovasti iskee, mutta meninkin tonne vähän toisen motiivin takia, eli juurikin kuvailemaan asuja ja yleistä fiilistä

   Delete
 2. Heippa!

  Nappasit minusta ja kahdesta kaveristani asukuvan Flowssa perjantaina, yhdellä meistä oli camokuosinen takki ja kahdella meistä samanlaiset maastonvihreät takit. Jos se löytyy jostain arkistoistasi, niin voitko lähettää sen minulle? Omasta kamerasta unohtui akku kotiin joten olisi kiva saada edes yksi kuva Flow-reissustamme :)

  Kiitos!
  hannapee ät live.com

  ReplyDelete