2012/08/31

LAST DAY OF SUMMER

                                         bag Topshop/ everything else Zara
Tänään on kesän viimeinen päivä. Koulu alkaa maanantaina kunnolla ja on aika palata arkeen. Tosin koulu tuntuu lomalta kesän töiden jälkeen. Tänään oli nimittäin myös viimeinen päivä töitä. Kahdeksan aamut koulussa ei varmasti tunnu enää miltään. Pukeutumisen kannalta viimeinen kesäpäivä oli kuitenkin viime sunnuntai. Vetäisin sillon hepeneet niskaan ja riennettiin Santun kanssa viimeistä kertaa kesäkuvauksiin. Tältä näyttää lopputulos. Ruskettuneet sääret tosin puuttuu combosta. Tuntuu kuin kesää ei olisi ollutkaan.
No mä aloitan mun kesän nyt kun on vihdoin aikaa tehdä jotain niinkuin kesällä kuuluu. Kolme päivää viikossa koulua, jotka nekin ovat naurettavan lyhyitä. Raskaampaa ei tule ainakaan ennen joulua. Nautin nyt täysin siemauksin sitten siitä akateemisesta vapaudesta, jonka eteen koulun penkillä on raadettu 12 vuotta. Aikaa jää siis myös muulle, kuten kavereille ja harrastuksille.
Ah ihana syksy, mun puolesta sä saat tulla jo. Ihan hetken toivon mukaan vielä maltat olla poissa, sillä mulla ei ole vielä takkia, kenkiä tai juuri muutakaan syksyyn liittyvää mun vaatekaapissa...

Today is the last day of summer. My courses starts on Monday and it's time to get back to normal. Even thought this feels like holiday for me that I'm having school only three days of week and that means like couple hours of classes. And it doesn't get worse until January.
But here is my outfit for last summer clothing day on last Sunday. As you can see there are no taned legs as it should be and the whole summer has been quite boring.
And now I'm ready for autumn or maybe next week I am because I still don't have coat, shoes or anything...

4 comments: