2012/08/19

SIMPLE SATURDAY
                         dress Mango/ jacket Zara/ shoes+ necklace H&M 
Eilinen päivä Weekend festareilla sujui suorastaan loistavasti. Ilma oli ihana, ruuhkaa ei ollut yhtään ja hyvää musiikkia oli tarjolla, sekä sain ihan helvetin ison ruoka-annoksen, kiitos sille symppikselle ruokakioskin pojalle. Vietettiin tyttöjen kanssa oikein mukava päivä, kun Santtukin jäi kotiin. Käytiin katsomassa Redramaa, Hurtsia ja Sebastian Ingrossoa, ja täytyy sanoa, että en oo ikinä nähnyt sellasia reivejä, kun eilen illalla. Jengiä oli ihan älyttömästi ja kaikki tanssi sekä riehu ihan täysillä. Esiintyjien puolesta ihan mahtavat festarit ja eilisen jälkeen jäi vielä hyvä maku suuhun, joten se perjantai saa unohtua. On ihan turha märehtiä asioita joille ei voi edes tehdä jälkikäteen mitään.
Mun asu koostui aika yksinkertaisista osista, kuten mekosta ja sandaaleista, mutta musta ton korun ja takin kanssa niin ne näyttää aika hyvältä yhdessä. Weekend festarit ei muutenkaan olleet mikään pukeutumisfestari, vaan siellä vilkkui lähinnä vaan leit, topit ja shortsit ja aurinkokin helli sillä mitalla ettei enempää vaatetta olisi edes kannattanut pukea päälle.
Tänään onkin sit oltu ihan eri maailmassa, ulkona sataa ja on kylmä. Me tultiin äskettäin Santun kanssa tallilta ja laitetaan nyt ruokaa, tai no Santtu laittaa ;) Meijän olis vielä tarkoitus hyökätä naapuripihaan Ravintolapäivän kunniaksi avattuun mehu ja pulla baariin, saa nähdä viekö peitto, sohva ja telkkari voiton.
Käykää myös kurkkailemassa NRJ blogia täältä. Päivittelen sinne myös Weekend festareilta otetut muut kuvat ensi viikon aikana. Mun kirjoittamia juttuja pystyy nyt myös kommentoimaan tuolla NRJ sivujen puolella, joten käykää ihmeessä laittamassa palautetta sinnekin päin.

Yesterday was amazing. We went to Weekend festival again and everything was different than Friday. There was sunny and hot weather, no traffic jams and amazing artists were performing. Even though artist were great also on Friday. We had good time with girls, I need more these days!
Sebastian Ingrosso and Hurts were so good and I saw so many people dancing and going crazy that it was so cool. Weekend festival really manage to get the right artists.
My outfit was very simple but I think that necklace and jacket make it look very nice. I have to tell you that I'm so in love with that jacket. Weekend festival wasn't the place were you should look very good and wear cool clothes. Almost everybody wore tops and shorts and in that weather it was very suitable.
But today has been totally different. The sky is grey and it's cold. A moment ago we came back from stables and it also rained but happily I'm lying now at the sofa eating food which Santtu made. Later we are going to Reastaurant day to the yard next to us. Or i'm not sure if sofa and TV are going to win...
Hurts and Sebastian Ingrosso were so good 

2 comments:

  1. Tämä ja NRJ-blogi ovat tosi hyviä :)

    ReplyDelete