2012/08/02

SNEAKERS

                             top H&M trend/ pants Dr.Denim/ sneakers Topshop 
 Lähdinpä mäkin sitten vihdoin mukaan tohon sneakers trendiin. Ensiksi ne ällötti mua, sitten ne ei herättänyt mitään tunteita ja viimesimpänä pari viikkoa sitten mulla heräsi suuri rakkaus niihin. Pakkohan mun oli omat saada ja ne saapuikin kotiin pitsihamneen kanssa samassa paketissa. Noista riittää kyllä syksyynkin eli ainakin yhdet syyskengät hankittu.
Sneakersit otti osumaa jo ensimmäisenä' käyttöpäivänä tällä viikolla, kun mulla oli kovan onnen aamu. Lähdin ajoissa kotoa, mutta päädyin odottamaan puoleksi tunniksi bussia, koska aikaisempi vuoro ei koskaan tullut. Siinä välissä ohi ajanut bussi hurtuutteli avaamattoman pillimehun päälle ja arvatkaahan vaan kenen päälle ne kaikki räjähti. Siinä sitten nolona pyyhiskelin mehuja mun naamasta, että vaatteista, hyi.
Ja siellä töissä on hurahtanut viime päivät ja sen lisäksi oon nukkunut vaan. On tä työnteko ihan mahdottoman rankkaa, välillä kaipais sitä lomaakin.
kunnon loma on näillä näkymin tulossa mulle vasta tammikuun alussa, sillä aateltiin hyökätä sillon Santun kanssa New Yorkiin shoppailemaan ja samalla ajattelin käyttää ylppärilahjakseni saaman matkan. Kovasti olisi tehnyt mieli mennä jo syksyllä, mutta koska työt, NRJ työ ja koulu vie niin paljon aikaa multa ja työt puolestaan Santulta, että taitaa viivästyä. Manhattan ja alennusmyynnit kuullostais kuitenkin aika hyvältä...

I fell in love with sneakers finally. First I hated them, then I didnät feel nothing and after that I fell in love. Then i had to had them so I orfered my babies from Topshop. First fall shoes: check!
I've been working likea a grazy and I would love to have a holiday. Our holiday which we planned to November is going to be cancelled and moved to January. Then we hit tha sales of Manhattan with Santtu. I canät wait!

2 comments: