2012/08/18

WEAK END
                                     pants Mango/ bag Topshop/ shoes Horze/ blazer olf/ top H&M Trend 
Anteeksi tä vähän laiska postaus tahti, mutta mun ja Santun aikataulut ei oo menny oikeen yksiin ja siksi kuvaaminen on jäänyt vähän vähälle ja teitä tuskin kiinnostaa mun päivän aikana otetut kuvat, koska ne olisi koostunut pääasiassa vain töistä. Eilen kuitenkin vaihdoin vapaalle yhden viikonlopun ajaksi ja suunnattiin Weekend festareille. Aluksi vähän jännittelin, että mites mun näinkin raskas vaatetus kestää noi helteet, mutta eihän se siinä autossa istuessa juurikaan tuntunut missään. 
Niin ja autossa istuessa sen takia, että lähdettiin festareille autolla 15.30 ja oltiin perillä 20.30. Siinä sitten jäi näkemättä Stigit ja Skrillexit, mutta onneksi sentään ehdittiin näkemään David Guetta. Kyseinen show oli ihan mieletön ja siellä oli ihmisiä niin älyttömästi, etten oo varmaan ikinä ennen ees nähnyt niin monta ihmistä samassa paikassa samaan aikaan.
Muute koko festarit olikin sitten täysi fiasko. Julkisia busseja tai niitä festaribusseja ei oltu järjestetty läheskään riittävästi, joten ainut vaihtoehto meille oli tulla omalla autolla, koska mulla oli kuitenkin NRJ puolelta parkkilupa, jolla saatiin jättää auto ihan alueen viereen. No vaikka me jouduttiinkin köröttelemään lähes 0km/h vauhtia sen 4h siinä Vihdintiellä niin kävi sääliksi niitä, ketkä istuivat sen ajan taksissa. Alueella kaikkia järkkärit oli ihan hukassa ja meitä ei meinattu päästää sinne parkkiluvan paikoille, koska ne oli buukattu täyteen, mutta pienen sanaharkan jälkeen me sinne lopulta auto saatiin. No anniskelu- ja ruoka-alueet olivat tupaten täynnä jengiä ja ihan törkeän ylihintaisia ( 8e 0,33 siideri). 
Takaspäin tultaessa oli Luukkiin päin ajaville taas 10km jonot ja tien varret täynnä jengiä ja jotku liftarit heilutteli 100e seteleitä. Ihan älytöntä miten noi kyydit voi edes kusta noin paljon. Monet joutu kävelemään stadiin asti eli sen 20km sieltä himaan, koska mitään muita kyytejä ei ollu saatavilla. Siinä kohtaa mä olin onnellinen, että istuin autossa menossa kotiin.
Kauhea valitus postaus, mutta kaikki paikalla olleet ovat varmasti joka seikassa mun kanssa samaa mieltä, niinkun joku olikin Facebookiin laittanut niin ei ton koko luokan esiintyjiä voi laittaa 3ha koirapuistoon Espoon metsään. Oikein harmittaa, että tänään tä sama rämpiminen on edessä ja me ei olla edes menossa autolla. Halutaan kuitenkin mennä katsomaan niitä artisteja, kun ne siellä on ihan huippuja, vaikkakin kaikki muu siellä olikin täyttä kuraa. 

I'm sorry for lazy blogging but our schedules with Santtu have been quite different and I thought that you are not interested about pictures of my day at work. But yesterday was my time to relax and we went to Weekend festival. First I thought that my outfit would be too heavy for yesterday's weather but in the car it didn't really feel that there was almost +25 degrees. 
And yes we were sitting in the car for 4h because we got on the traffic jam while we were king to festival. We didn't manage to see Skrillex or Stig because of those jams. But David Guetta was so amazing and there were so many people. God it was crazy.
But everything else in this festival screwed. Bus tickets were sold out so we didn't have any other chances than come by car and then there were those jams. Alcohol was over prized ( 0,33 cider cost 8e) and those same jams when we left the place. I felt so bad for those who had not those bus tickets and who didn't get ride back home. There were people hitchhiking with 100e in their hands and most of the people had to walk 25km to Helsinki.
I know this is not very nice post but everybody who were there can sign this. The artist were great but when you can't even see their performs it doesn't feel so good. You can't bring artist like David Guetta to dog park which is only 3ha. I don't really wait this day when we have to do this same thing again and without own car...

No comments:

Post a Comment