2012/09/11

CAP GIRL
             cap+ jacket H&M Trend/ bag Zara/ dress Monki/ shoes Horze 
Kesä taisi palata tänään tai ainakin siltä tuntui kun ahtauduin koulun jälkeen täpötäyteen ratikkaan ja hikoilin siellä sitten kotipysäkille asti. No tietystihän niinä sateisina päivinä olisi vaikka aikaa muille jakaa, eikä koulusta ole tietoakaan, mutta heti kun paistaa aurinko niin sitä koulun penkkiä saa taas kuluttaa oikein urakalla. Tai no "urakalla" , olihan mulla se ruhtinaalliset 2tuntia tänään koulua. Toiset kaksi vietin sitten autossa, ruuhkassa, liikennevaloissa. En mä ole turkulaisena kuskina tottunut siihen, että ehkä 15 minuutin matka venyy 45 minuutiin. 
Siellä tallillahan sitä aikaa taas kului kolmisen tuntia, mutta hauskaa oli. Pienellä ponilla on hauska laukata täysillä pellolla ja kuvitella, että on ihan jossain muualla kun Tuusulassa, pellolla. Ranta maisemat olis ollu jees. 
Nyt mä makoilenkin sitten sohvalla tilastotieteen läksyistä uupuneenä ja päällä mulla on vähintäänkin yhtä uupunut possukuvioitu koko pitkä pyjama. Voin kertoa, että Santtu ei tästä tykkää. Mutta on mulla ollut tänään päällä jotain fiksumpaakin, nimittäin ylläoleva asu. Aikamoista riipimistä toi mun pukeutuminen oli taas aamulla, mutta näin jälkikäteen katsottuna niin ihan ok se kai sitten oli. Lippiksen ympärille yritin nimittäin vetää jotain sporttisempaa. Toi baseball tyyppinen takki varmastikkin vie sen roolin. Mitäs siellä tykätään tällaisesta ei niin mun tyyppisestä- asusta? 

Today the summer came back or at least it felt that when I was sweating in the train with hunred other people. To addition that I also had some school today and then I went to stable after 1,5hours in the rush. I'm not really used to these kind of rushs because we didn't have those in Turku.
Now I'm lying on the sofa doing some homework and blogging and I'm looking horrible. Who can look  good wearing pig pyjamas? 
But I also wore something else than ugly pyjamas or stinky stable clothes. You can see my sporty look from this day above. What do you like about it?

No comments:

Post a Comment