2012/09/28

CAT FACE IN MY JUMPER

Asos Jumper/ H&M shoes+skirt/ Mango Coat 
Kärsin eilen ehkäpä ensimmäisen migreenikohtaukseni. Tai en oikeestaa usko sen olleen migreenikohtaus, mutta ainakin teeskentelin niin, jotta saisin salmiakkia. No ennen kun se päänsärky ehti alkaa ehtisin kyllä puuhailla vaikka mitä, sillä olin koulussa, töissä ja kävin postissa hakemassa yhden pikkasen odotetumman jutun, nimittäin se Asoksen paketti joka on aiheuttanut mulle harmaita hiuksia saapui eilen, viikon myöhässä. Olin myös vahingossa tilannut sen Turkuun, mutta tännehän se kuitenkin eksyi. 
Paketista paljastunut kissaneule pääsi heti eilen illalla päälle, kun menin kurkkailemaan mitä Globe Hopen syksyyn kuuluu ( näytöksestä voitte lukea lisää NRJ blogista) . No sen jälkeen alkoi Buranan vaikutus heiketä siihen malliin, että hipsin nopea kotiin ja kokkailin. Sen jälkeen armoton päänsärky kaatoi mut kuitenkin petiin. 
Aamulla heräsin jälleen kerran poraukseen, ja päänsärkyyn. Onneksi särky oli nyt paljon lievempää ja pienen hieronnan ja selän niksautuksen jälkeen se on helpottanut lähes kokonaan. Hyvä niin sillä lähettiin Santun kanssa syömään ruokaa, joka oli pahaa. Nyt postailun lomassa mä odottelen iltaa, sillä ollaan menossa talli porukalla juhlimaan meidän tallilaisen Kirsin kampaamon synttäreitä. 
Palailen sunnuntaina, sillä huomenna mulla on töitä ja töiden jälkeen tiedossa on ekat sitsit, jänskää!

I had my first migraine yesterday. Or I don't think that it was migraine attack, I just pretend so that Santtu would get me some salty liquorice. But well before I got headache I was already been at school and work. But when I get to post office the head ache started and I have to take some painkillers. Happily they helped that much that I could make to Globe Hope AW 12/13 fashion show. 
I wore this lovely jumper from Asos yesterday and I totally love it. 
This morning I woke up and I have headache again but Santtu massaged me and now it's fine again. And I'm really happy that I'm okay because in the evening we are going to party with my stable group. I'll be back on Sunday because tomorrow I have work again and after that we have our first student party!

2 comments:

  1. ihana toi eka kuva plus kivat kengät. mistä? t erika

    ReplyDelete