2012/09/08

DESIGN MARKET @ KAAPELITEHDAS


 Topshop sneakers/ everything else Zara 
Se, että sänky kutsuu mua jo tähän aikaan illasta ei oo normaalia. Myöskään se ei oo normaalia, että ollaan oltu Santun kanssa liikenteessä koko päivä. Aamupäivällä me suunnattiin sinne Kaapelitehtaalle kurkkailemaan Design marketin antia, mutta niin tyhjin käsin kun sinne tultiin niin myös poistuttiin. Vaatepuolta mä olin sinne lähinnä mennytkin vamppailemaan ja löysinkin muutaman ihanan vaatekappaleen, jotka sitten sattuivat olemaan niin monta kokoa liian isot, joten ne sai jäädä koristamaan rekkejä. Olisin tosin kaivannut niitä aamulla, kun koko vaatekaappi meni vaatekriisin myötä lattialle, vihaan näitä kriisipäiviä.
Vaikka vaatepuoli ei ollutkaan ihan sitä mitä oletin niin FILF 2013 muotinäytös oli mahtava. Ai että ne vaatteet näytti paljon paremmilta ihmisen päällä, kuin rekissä. 
Loppupäivä sitten menikin mun ja santun osalta niinkin letkeissä merkeissä, kuin leffassa, keilaamassa ja syömässä. Pyörähdettiin me tosin salillakin, mutta treenaamaan asti me ei jaksettu raahautua, vaan mentiin vaan kuluttamaan infrapunasaunan lauteita. 
Nyt sänky vetää mua kuitenkin niin lujaa puoleensa, että taidan lähteä vetämään vähän hirttä.

We spent amazing day with Santtu today. First Finnish Design market and FILF 2013 fashion show. After that some bowling, good food and movie. And we also went to gym but we were too lazy to do anything so we went to in fared sauna no chill. Lovely.

2 comments: