2012/09/13

FALL'S FIRST SUNSETshirt + shoes Zara/ coat Mango/ skirt Topshop/ clutch Ginatricot 
Tänään on ollut touhuntäyteinen päivä, samoin eilen. Viime aikoina on muutenkin tuntunut olevan jos jonkinmoista menoa, joka päivä. Eilen vietin päivää koulussa, sitten salilla ja lopulta missäs muuallakaan kun syömässä. Seurana näissä kaikissa toimenpiteissä ( paitsi salilla, sinne selvisin ihan yksinkin ;)) oli mun koulukaverit, jotka on iha huipputyyppejä.
No tänä aamuna sai sitten jäädä koulu väliin kun suuntasin puolen tunnin parkkipaikan metsästyksen jälkeen Visit Berliinin aamupalatilaisuuteen vetämään masun täyteen. Ootteko muuten huomanneet, että ruoka maistuu aina paremmalta jos se on valmiina esillä ja joku muu on sen tehnyt. Kävin muuten myös kurkkailemassa tän aamupalan jälkeen Kaapelitehtaalla Berliiniläisten suunnittelijoiden tekemiä design juttuja. 
Kultturellin aamun jälkeen suuntasin taas salille, mikä oli vähintääkin joku ihme. Pikku treenin jälkeen menin taas makoilemaan infrapunasaunaan. Kertakaikkisesti mä vaan rakastan sitä ja haluan sellasen myös kotiin. Kävin vielä iltapäivällä haastattelemassa viime vuoden Fashion Awardsien voittaja siskoksia Laura ja Saara Huhtaa. Nyt mä sit makoilen taas kerran sohvalla ja aletaan kohta kattomaan Santun kanssa Kurjia kuppiloita. Mites teidän päivä on sujunut?

My couple last days have been full of stuff. Yesterday's schedule was mix of school, gym, shopping and eating. I've been also spending time with my school friends which are quite awesome.
But this morning I skipped school and went to Visit Berlin breakfast after 30min parking place hunt. After that we all went to see some berliner's design to Cable Factory. I think they were cool and the staff of Visit Berlin were super nice.
After that I went to gym again which is kind of miracle. My little training session ended up to infrared sauna. God I love that.
I also met last year's NRJ Fashion Awards winners Laura and Saara Huhta. And now I'm lying on the sofa and soon we are going to watch Kitchen Nightmares. What you have been coin today? 

4 comments:

 1. voitko tehä jonkun kämpän esittely postauksen? Ois kiva tietää mimmosesta sisustuksesta tykkäät, kun sulla on niin kiva tyylikin! ;)

  ReplyDelete
 2. Juu voin tehdä kunhan saadaan tä valmiiksi :)

  ReplyDelete
 3. Oi, löysin blogisi Costumen nettisivujen kautta ja mikä ihana löytö olikaan! Keep on going! :)

  Terkuin,
  Mia

  ReplyDelete