2012/09/10

LITTLE REDTänään sain sitten mun työauton käyttöön ja sen kanssa onkin sitten päivä hurahtanut. Täytyy kyllä sanoa, että on tä auto on varmasti kivoin mitä oon ikinä ajanut ( ja niitähän on "todella" monta...) Jos ei joku niin ainakin keskusta Flamingo väli sujuu jo ongelmitta, sillä oon ajanut sinne tän päivän aikana kolmesti. Mutta jos muuten näätte tätä autoa, suosittelen välttämään sen läheisyydessä liikkumista, sillä mun ajotaidot ei ehkä oon mitkään vakuuttavimmat :)
Viimeisimmällä kerralla käytiin Emmin kanssa katsomassa Puhdistus ja samalla poimimassa santtu kyytiin ja kotiin. Kaikille ketkä harkitsevat vielä Puhdisuksen katsomista, niin voin kertoa teille, että mä itkin siellä leffassapelkästä ahdistuksesta. Ei se ollut mitenkään viihdyttävä, mutta elokuvana kylläkin todella vaikuttava.
Niin ja asusta sen enempää kommentoimatta, mutta voiko johonkin vaatekappaleeseen todella rakastua. Kyllä voi. Sillä mulla kävi juuri niin tän paidan kanssa. Saa nähdä saanko mä sitä mun päältä pois seuraavan kerran ties millon. No viimeistään ensi viikolla kun mun tänään tilaama ASOS paketti tulee.

I got my "business car" today and I've been driving like a grazy whole day. We went also to the movie with Emmi to see Purge and i can tell you that it was quite raw and shocking. I also cried during the movie, not because it was sad but because it was very distressing. 
And don't ask about the outfit. I'm gonna wear that shirt until someone will rip it off me. That maybe tell you something about how much I love it.

2 comments: