2012/09/03

POURING RAIN

Sadetta, aurinkoa ja taas sadetta. Varmasti ekaa kertaa elämässäni jopa nautin siitä, että ulkona sataa. Sateesta huolimatta tä päivä on ollut huippu. Helsinki alkaa vihdoin tuntua kodilta näin 3kk jälkeen. Ehkä se johtuu siitä, että koulun myötä oon saanut uusia ystäviä, ja se tuntuu helpottavalta, että koko kaupungista löytyy enemmän tuttuja ihmisiä, kuin kourallinen. Vaikkakin se kourallinen on ollut ehkä paras kourallinen kun voi olla.
Huomenna mulla on vielä vapaata ja keskiviikkona olis sitten paluu koulun penkille. Se ei tosin tunnu niin kummalliselta, koska viime kerrasta ei oo kuitenkaan niin huikean kauan. Se puolestaan tuntuu kummalliselta, että koulua on kolmena päivänä viikossa kaksi tuntia kerrallaa. Mitä ihmettä mä teen kaikella vapaa-ajalla?
Ainiin ja ostin tänään ison laukun, monikäyttöistä sellasta en ookkaa omistanut pariin vuoteen.

Rain, sun, rain. I think this was the first time when I really enjoyed the rain. The day has been awesome and Helsinki feels finally home after living here 3 months. I think it's because of my new friend from school. It feels better to know that there are more than few people in the same city which you know. Even though those few people are maybe the best ones.
Tomorrow is my last day off before school starts. It doesn't feel strange because it's not very long time when I was in the school last time. But one thing which feels very strange is that I have school only in three days of week and only couple hours in day. The question is, what I'm doing with all that time?                  skirt + jumper Zara/ bag Topshop/ coat second hand/ shoes Horze

No comments:

Post a Comment