2012/09/23

RED LIPS

Jumpsuit Mango/ shoes+ jacket Zara
Noniii päivän myöhässä täältä tulee näitä asukuvia. Raahasin Santun eilen aamutuimaan kuvailemaan, vaikka sillä oli kauhea darra. Itse suuntasin töihin, jossa olikin sitten ihan tajuton kiire koko päivän, eikä me pystytty edes ruokataukoa pitämään. No onneksi mammuttimarkkina karkit oli vain 4,99e / kg joten mättäsin sitten niitä. Töistä selvittyäni suuntasin Idalle vähän jutustelemaan ja viettämään iltaa. 
Vaikkei ilta kovin pitkäksi venähtänytkään niin silti ilman herätyskelloa meijän unet venähti tähän asti, vaikka meijän piti olla jo 12 mennessä IKEAssa. On niin ihanaa, että tullaan nyt vihdoin saamaan meijän koti kuntoon,sillä ollaan asuttu viimeiset kolme kuukautta ihan keskeneräisesti. 
IKEAn jälkeen mä suuntaan vielä tallille Sannin ja Emmin kanssa, joka ei kuulosta tällä hetkellä niin huoukuttelevalta, sillä ulkona on +10 astetta ja vettä tulee taas ihan kaatamalla. No mä taidan verhoutua johonkin sadepukuun päästä varpaisiin.
Niin ja päivän asusta sen verran, että oon niin rakastunut tohon jumpsuitiin. Äiti lyhensi siitä viime viikolla 10cm lahkeita, jonka takia en oo pystynyt pitämään sitä aikaisemmin. Kaveriksi valitsit ton uuden vihdoinkin täydellisen sävyisen huulipunan. Se löytyi viime viikolla Ginasta ja muutenkin niiden huulipuna valikoima näytti aika houkuttelevalta ( ja hintaakin vain 4,95e :)) 

Here are some outfit pictures from this week. Yesterday was quite hectic because I had a crazy workday that I couldn't even have my lunch and I ate only candies. Then I went to Ida's to spend some time. 
Just a moment ago we woke up with Santtu and now we are on our way to IKEA. Finally we can make our home ready! After IKEA I'm going to stable which is really not that nice because the weather is really bad. +10 and rain. 
But something about this outfit which I really like. My mom cut those pants like 10cm and now I can finally wear them. And that perfect lipstick I found from Ginatricot and the prize was also perfect. Only 4,95e!

4 comments:

 1. Moikka! Sulla on ihan mahtava tyylitaju ja ihana taas huomata, että meitä vaate- /muotifriikkejä on yhä enemmän ja enemmän täällä Suomessa. Me kun vielä vähän vasta ollaan aloittelijoita tässä muodin maailmassa...

  Olen itsekin 18 vuotias ja ihmettelen, että miten ihmeessä sä oot päässyt NRJ:lle muotitoimittajaksi, ootko sä lukiossa tai koulussa vai miten sä tota teet! Ihan mahtava juttu! Itsellänikin vahvasti haaveissa ura muodin parissa ja jo nyt lukion ohella mahdollisimman paljon yritän harjoittaa stailaus taitoja ja valokuvausta tulevaisuutta varten!

  Terkuin uusi lukija Fanni, Helsingistä!

  http://www.costume.fi/yhteiso/fanni-eriikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kivasta kommentista! :) mä alotin viestinnän lukemisen helsingin yliopistossa tänä syksynä ja olin itekki aika ihmetyksissä kun sain ton paikan, mut taisin sit vaikuttaa nrj porukan et olisin hyvä valinta.
   Ja kun saa vähän jalkaa oven väliin niin pikku hiljaa muuttuu helpommaksi :)

   Delete
 2. sairaan hyvä huulipunaväri!!

  ReplyDelete