2012/09/16

SEASIDE
                                      shoes Horze/ pants Zara/ jumper second hand/ scarf Monki 
Pahottelut taas tästä pikkusesta breikista, mulla on kuitenkin selitys tälle. Perjantaina nimittäin suunnattiin heti kun hain santun töistä NRJ @ the Sea risteilylle ja muutenkin valosta oli vähän puutetta, joten kuvaaminen ei olisi ihan onnistunut. Eilen olin puolestaa koko päivän töissä, jonka jälkeen mentiin Santun kanssa tallille ja sieltä ajeltiin suoraan Turkuun.
No selittelyt sikseen, sillä täältä pesee kuvia mun tän päiväsestä rentoiluasusta. En oo tehnyt juurikaan muuta, kuin syönyt ja ajellut autoa. Ainiin ja oltiin me koirien kanssa lenkillä aikaisemmin päivällä. Nyt oon viimeisen tunnin ajan hoidellut kiireisiä juttuja ja kirjoitellut postauksia. Oon myös yrittänyt katsella koulujuttuja, mutta aika laiskasti on mennyt.
Illan suunnitelmissa on ainakin telkun katselua, koirien lenkitystä ja autolla ajelua ( mikä amis musta on tullut?) Santtu lähti jo kotiin, kun sillä on huomenna töitä, mutta mä oon täällä Turussa huomiseen, koska mulla on hieroja huomen aamulla. Eipä mulla oikeestaa mitään muuta, tällä hetkellä.

I'm sorry for my lazy posting but I can explain. On Friday we went to NRJ @ the sea cruise and the weather was so bad that when Santtu came home it was already so dark that the photos would have been very bad. Then yesterday I was working whole day and then we went to stable and after that we headed to Turku where I am right now.
I'm going to stay here for tomorrow doing everything very lazy like eating and watching TV, meeting friends and playing with my dogs.
But tomorrow back to Helsinki because we have student party in the evening!

No comments:

Post a Comment