2012/09/02

SUMMARUM: JUNESyksy on taas kolkuttelemassa aika pahaenteisesti ovea ja olis tosiaan aika kaivaa jo ties millaiset vermeet niskaan, että tuolla ulkona tarkenis edes joten kuten. Halusin kuitenkin muistella vähän kulunutta "kesää" asukuvien muodossa ja muistella muutenkin aikaa, jollon vielä jaksoin uskoa siihen, että ehkä kesä vielä joskus tulee.
No kesäkuu itsessään oli suurien muutoksien aikaa, nimittäin valmistuin lukiosta ihan kohtalaisilla papereilla ja puin unelmieni mekon. Tajusin muuten ettei siitä mekosta ole ollut vieläkään hyvää kuvaa täällä blogin puolella, sellainen on sis tulossa tuota pikaa. Tai kunhan saan sen ensin Turusta Helsinkiin.
Ylppäreiden jälkeen tuli eteen sitten muutto Helsinkiin, jonka otin aika raskaasti. Näin jälkikäteen ajateltuna musta tuntuu etten ehkä olisikaan ollut valmis muuttoon näin nuorena ja vielä täysin toiseen kaupunkiin. Onneks mulla on ollut kuitenkin maailman paras poikaystävä ja muutama ystävä tukena. Sekä tällaisena ikuisena heppatyttönä myös mun uus vuokraheppa on ollut suurena apuna kotiutumisessa.
Kesäkuussa päätin myös puolen vuoden lukemisurakan, sillä kävin kokeilemassa Valtsikan viestinnän pääsykokeissa. Kokeiluksi se ei onneksi jäänyt vaan iloinen kirje saapui kotiin heinäkuun puolella.
Lukemisen tilalle täytyi saada jotain muuta, ja se muu oli töitä. Lentokentän epäsäännölliset työajat tosin  sai mut täysin sekaisin ja oonkin ollut koko kesän kunnon menkkalehmä. Onneks Santtu on jaksanut mua kaikesta huolimatta.
Myös ensimmäinen työ-juhannus tuli vitettyä. Kittos ihanan aamu 4 työvuoron.

Siinä taisi olla kesäkuu lyhyesti tiivistettynä.  Mikäs on teidän lempiasu?

Here are some pictures of June. Which is your favorite outfit?

No comments:

Post a Comment