2012/09/05

WOOL ARMY COAT             coat Mango/ bag Zara/ shoes Jeffrey Campbell 
Söin äsken ehkäpä maailman parhaimman iltapalan, kun Santtu oli kokannut meille superleipäsiä. Täysi masu ja sohvalla lököily kuulostaa nyt todella hyvältä, sillä just kun pääsin valittelemaan, että vapaa-aikaa on paljon, sitä ei ole ollut yhtään. Tänään messukeskuksen aamutapaamisesta suoraan kouluun, josta suoraan tallille. Kotiin tulin vasta puoli tuntia sitten. No ei auta valittaa, eikä tässä kyllä mitään valittamista olekaan, jossain vaiheessa sitä aikaa kuitenkin taas on. 
Nä kuvat on eiliseltä illalta, jolloin suunnattiin meijän media tyttöjen kanssa Kuudennelle linjalle muiden valtsikan fuksien fuksiasten jatkoille. Enpä ollut varautunut vesi sateeseen, kun koko päivän aurinko oli paistanut niin kauniisti, mutta sittenhän sitä vettä tulikin ja niin uusi takki, kuin laukkukin oli litimärkiä. Auts.
Tänään mulla alkoi kuitenkin koulu kunnolla ja huomenna pääsen taas matikan makuun heti aamu kahdeksalta. Riemuitsin jo onnesta, kun luulin, että pääsen matikasta eroon. Toisin kävi.
Niin ja hei sattuiko joku teistä kuulemaan NRJ iltapäivän Tuijan ja Lauran jutustelua musta tänään. aika jänskältä se kuulosti omaankin korvaan, kun avasin radion ja siellä puhuttiin musta. Myös niitä mun mainoksia on tullut nyt aika ahkeraan ulos.

I ate maybe the world's best snack which Santtu made us. Tummy full of food and sofa doesn't sound very bad right now. I've been so busy that I'm really enjoying these lazy evenings. 
But here are some pictures of yesterday when we went to freshman party. I love my new coat what do you think?


2 comments:

 1. oletko nrj:illä töissä muoti hommissa? kuuleeko sua päivittäin nrj radiokanavalla vai mikä sun työnkuva on? :) voistiko täällää "infota" kun meet radioon haastatteluun taikka muuten? sulla on upee tyyli ja älyttömän kiva blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon muotitoimittajana siellä :) päivittäin kuulu niitä mun mainospätkiä ja oon myös menossa sinne iltapäivään haastateltavaksi nyt syyskuun aikana ja tottakai ilmottelen tänne kun tiiän ajan ja päivän!
   Kiitos paljon :)

   Delete