2012/10/09

ANSWERS SPICED WITH FASHION WEEK PHOTOS

Vastaus postauksen tekeminen on hieman myöhästynyt, koska olen etsinyt sopivaa palkintoa Eveliinalle, mutta nyt raivasin aikaa myös vastauksille. Täältä pesee.
Answer post have been a little bit late but here it is. Spiced with Tommy Ton's photos from fashion weeks.  

Milloin olet löytänyt nykyisen tyylisi? When did you found your style? 
Yläasteella aloin kiinnostua muodista yhä enemmän, mutta varmaankin se on löytynyt viimeisen parin vuoden aikana. Vieläkään en ole kaikkii asuihini tyytyväinen ja parannettavaa on, mutta aika samanlaisena se on pysynyt viime vuodet.
In junior high school my interest to fashion started but I think I found my style couple years ago. Every time there is something which I would like to change in my outfits but I think that's same for everybody. 

Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen? Where do you get your inspiration?
Aikalailla se tulee muista blogeista ja erilaisista streetstyle jutuista. Myös ihan vain vaatteita katsemalla yleensä inspiroidun ja sitä kautta alan keräämään omaan tyyliin niitä kappaleita, jotka sopivat niihin juttuihin joista aikaisemmin inspiroidun.
I read a lot of blogs so I think I get most of my inspiration there. But just walking around in my favorite stores I get inspiration. I also love streetstyle blogs. 

Ihailetko jonkun julkkiksen tyyliä? Do you admire some celebrity's style? 
En oikeastaa ihan hirveästi seuraile kenenkään julkkiksen tyyliä. Tykkään katsella enemmän tavallisten ihmisten pukeutumista eri blogeista.
Not really, I think it's more interesting to see what normal people wear. 

 Mistä ostat yleensä vaatteesi/asusteesi? Where do you usually buy your clothes and accessories? 
Yleensä ostan vaatteita niistä kaupoista, mitä täältä löytyy eli Zara, Mango ja H&M, mutta olen viime aikoina suosinut myls nettishoppailua. Siellä lempparini ovat Topshop, Minusey ja Asos.
I usually buy my clothes from basic stores like H&M, Zara and Mango. Netshopping is also my thing. On the internet I love Topshop, Minusey and Asos.  

Minkä ikäisena aloit miettimään mitä päällesi puet? When you started thinking what you wear? 
Tämä on helppo, yläasteella kunnolla. Sitä ennen puin vähän mitä sattuu. Tarkemmin vielä 8-luokalla.
This is easy but in junior high school. Before that I wear just something and favored hoodies. 

Seuraatko blogeja ja jos seuraat niin mitä?  Do you follow some blogs? Which ones?
Seuraan aktiivisesti Angelica Blickia, The Blonde Saladia, Fashionsquadia, Stylescrapbookia, Anna-liinaa, Auroran henkareita ja Stockholm Streetstylea.
Yes I follow and my favorites are Angelica Blick,  The Blonde Salad, Stylescrapbook, Fashionsquad, Anna-Liina, Auroran henkarit and Stockholm Streetstyle. 

Mitä kameraa käytät ja ketä ottaa kuvasi? Which camera you use and who take your pics? 
Tällä hetkellä käytössä on Canonin 600D ja objektiivi on Canon EF 50mm f/1.8 II. Ja poikaystäväni Santtu toimii kuvaajana.
Right now I'm using Canon 600D and my lense is Canon EF 50mm f/1.8 II. And my bf Santtu takes my pictures. 

Mikä on mielestäsi pahin muoti virhe? What do you think is the worst mistake in clothing? 
Liian pieniin vaatteisiin pukeutuminen on kamalan näköistä ja yhtä hirveätä on pukea mekko/ hame sukkislegginsien kanssa. Tai sellaiset pohjepituiset sukkahousut on kamalimmat.
I think too small clothes are maybe the worst or thights leggins are also very ugly. 
pics. Style.com

No comments:

Post a Comment