2012/10/06

BLACK, WHITE & JEWELS

 skirt+coat H&M/ bag Topshop/ shoes Dinsko+DIY

Bilar karkkihyllyn tyhjennys kiertue päättyi tänään Vantaalle. Nyt on reissut reissattu huomiseen asti. Huomenna me suunnataan Santun ja Idan sekä Idan poikaystävän kanssa Pietariin päiväksi. Otettiin matka aika extemporeena viime viikolla, kun Groupon tarjosi matkan vain alle parilla kympillä. Aika sateista säätä on luvattu, mutta ootan jo innolla, että pääsen hypistelemään vaatteita Topshopille.
Vaikka sadetta on piisannut viime aikoina enemmän, kuin tarpeeksi niin ai että se aurinko tuntuu kaiken sen kosteuden jälkeen ihanalta.
Tänään sitä aurinkoa sitten näkyikin ja yritin ottaa siitä niin paljon irti kuin vaina pystyin. Lähestyvä tentti viikko piti mut aikalailla koko päivän sisällä, tai siihen asti kunnes lähdin töihin. Kaikki lukeminen tuntuu tällä hetkellä niin vastenmieliseltä, että olen enemmän kuin onnellinen, että olen menossa joulukuusta alkaen harjoitteluun. Kerron siitä kuitenkin lisää, kuin olen täysin varma että kaikki menee niinkuin ollaan suunniteltu.
Tämänpäiväisellä kangaskauppa reissulla kaikki ei sitten kyllä todellakaan mennyt niinkuin suunniteltiin. Lähdin siis auringonhimoissa ulkosalle ja Villisilkkiin metsästämään mun mekkoon sopivia kankaita. Tarkoituksena oli löytää punaista pitsiä, sekä höyhenkangasta. No löytyihän niitä ja niiden lisäksi paljon muita ihania kankaita, ja sekä niin ihania hintalappuja. Luulin myyjän vain hupsuttelevan korkeasta hinnasta, kun hän leikkasi minulle sopivia kangaspaloja, no kassallahan se selvisi, että höyhenet kustansivat 240e/m ja pitsi 130e/m. Vaikkakin otin molempia vain puoli metriä koko kangaskauppa reissu teki lompakkoon lähes 200e loven, no mutta toivottavasti mekosta tulee sitten kaiken sen arvoinen. Huh huh enpä edes tiennyt, että täältä löytyisi noin kalliita kankaita.
Nyt mä kuitenkin alan ihastuttamaan mun lauantai iltaa lukemalla tenttiin, nams!

Outfit from this sunny Saturday. Finally the rain stopped and sun came from its hideaway. But I was so "lucky" that I had to stay in to read some stupid and very boring book. My motivation for school is totally gone. 
I try to get my motivation back so we are going to little vacation tomorrow. It's only one day trip to St. Petersburg but I think it's better than nothing. I also manage a little internship to me starting from December. But I'll let you know more about that when I'm sure about all the details. 
But now I'm back to school stuff, lovely Saturday evening for you!


4 comments:

 1. Tykkään sun tyylistä ja blogista, mutta sulla näyttää olevan sama "ongelma" kuin allekirjoittaneella: Syys/talvikaudella mekkojen kanssa aina mustat sukkahousut.
  Mun mielestä ne on ihanan klassiset ja helpot yhdistää moniin eri tyyleihin, mut jos keksit erillaisia alaosavaihtoehtoja saisin niistä ainakin itse paljon inspiraatiota ja uskallusta pukeutumiseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin yrittää kehitellä, mutta usein hameiden ja mekkojen kanssa musta vain sopii parhaiten, koska itse en ole ollenkaan värillisten sukkahousujen ystävä :D

   Delete
 2. Beautiful! I love your heels:)
  xo,
  www.abitofsass.blogspot.com

  ReplyDelete