2012/10/25

ELLE STYLE AWARDS 2012

                 H&M dress 
Olin niin onnellinen, sain kätösiini Elle Style Awards kutsun. Sillä hetkellä tiesin jo minkä mekon tulen päälleni vetämään. H&M viime keväänä hankittu, mun vaatekaapin kaunein yksilö, oli ihan nappivalinta. Se on sellainen mekko, joka tekisi mieli vetää päälle aina kun tekee mieli olla prinsessa. Kuumakin se oli, ja pari kertaa tarvi käydä illan aikana ulkona tuulettumassa ja lopulta lähdin myös hieman ajoissa kotiin, vaihtamaan asua, sillä tiedossa oli vielä jatkot Adamsissa. 
Mekon lisäksi kauniit oli myös mun hiukset, jotka taiteili Salon Klipsin Saara. Annoin hänelle vapaat kädet ja tällaista syntyi, en olisi voinut olla tyytyväisempi. 
Itse tapahtuma oli todella kaunis. Kaikkki olivat laittaneet päälleen parastaan ja oli todella kiva vilkuilla mitä muut olivat päälleensä sitten löytäneet. Gaalan yhteydessä kuunneltiin Heli Kajoa ja Agnesia. Palkintoja nappasivat mm. 5 inch and up blogin Sandra Hagelstam ja mallin alku Johanna Grönlund. Myös legendaarisia muoti ihmisiä palkittiin, kun Jukka Rintala ja Kaarina Kivilahti saivat palkintonsa. 
Loppu ilta sujuikin sitten ruokapöydän ja juomien ympärillä seurustellessa. Itse olin löytänyt paikalle ylläolevassa kuvassa näkyvän porukan kanssa. Menossa olivat mukana Tuija ja Anette, sekä Jenni me bongattiin paikan päältä. Oli kyllä tosi kiva ilta, ja lisää kuvia tulee jossain vaiheessa, kun ne tulevat nettiin, oma kamera kun jäi kotiin. 

I had so much fun in Elle Style Awards 2012 last night. In pictures you can see what I was wearing, the most beautiful dress I know. My hair was also very beautiful made by Saara from Salon Klipsi. 
The event was also wonderful, with all those winners and singers Heli Kajo and Agnes. 
I show you more pictures when I get them because I didn't have my camera with me. 

Pic. Elle / Fabian Björk

4 comments:

 1. Replies
  1. kiitos, oon itekki ihan rakastunut siihen :)

   Delete
 2. ihan mieletön toi sun puku, ai vitsi että näytät upealta!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä niin ihana :) kiitti!

   Delete