2012/10/19

I LOVE MEjumper Ginatricot/ shoes Topshop/ bag Zara
Messuilu oli kivaa. Paljon jäi vielä näkemättä, mutta aikaa on kuitenkin vielä muutama päivä. Tänään aika nimittäin vain lennähti ja yhtäkkiä kello oliki jo klo 18 ja oli aika lähteä luikkimaan kotiin päin. Aamulla brunsseiltiin Jennin ja Niinan kanssa jolloin  meitä haastateltiin niin NRJ:lle, kuin Iltasanomiinkin. Se oli niin jännää, koska mulle tämä on ensimmäinen tällainen iso projekti.
Käytiin katselemassa myös Aki Choklatin KooKengälle tekemää ensi kevään mallistoa ja saatinhan me omat parit kotiinkin vietäväksi. Kenkä uutuuksia on tulossa myös Biancolle, sillä Hans Andersen on tehnyt ihan älyttömiä pareja, jotka tulevat myyntiin parin viikon kuluttua, todella upeita. 
Mutta takaisin aiheeseen, sillä loppu messu päivä sujuikin sitten muotinäytöksiä katsellessa ja Blogger's Loungessa hengaillessa. Näytökset eivät olleen ihan omaan makuuni, sillä monet vaatteet olisi voitu stailata paljon paremmin, nyt ne olivat vain tylsiä. Samuji tosin ei ollut tylsä ja Samu-Jussi Kosken nappasikin Vuoden kultaisen vaatepuun. 
Nyt mä möllötän kotisohvalla, syön sipsiä ja katson telkkua. Huomenna on uusi messupäivä ja saan paikalla Jassun ja mamin Turusta, kiva päivä siis tiedossa. 

Firt day in Fashion fair is over and my feet are hurting. The time went so fast and we did so much stuff. In the morning we eat brunch and NRJ together with Ilta-sanomat interviewed us. It was fun because these kind of things are first time happening for me.
Then we went to see Aki Choklat's and Koo Kenkä's collaboration shoes for next spring and I also got one pair for me. And if we talk about collaboration have anyone of you guys seen Hans Andersen's shoes for Bianco. They are totally perfect, I think I'm gonna do one post about those. 
But back to the business. Rest of the day we watch some fashion shows and hang out in Blogger's lounge. Shows didn't really inspire me because all those clothes could have been styled better. Now they were only boring except of Samuji and Samu-Jussi Koskinen who caught Vuoden kultainen vaatepuu prize.
Now I'm gonna just chill out rest of the evening because tomorrow is new day and my mom and Jassu are coming to Helsinki, so fun!

2 comments: