2012/10/24

MAKE A STATEMENT

Voin sanoa, että näitä kollaaseja saattaa sadella tänne aikalailla kyllästymiseen saakka, sillä vihdoin ja viimein olen oppinut tekemään niitä kiitos Photoscapen. No mutta se ei ole nyt pääasia, vaan se, että statement trendi on ehkä kuumimmillaan tällä hetkellä. Korullisuutta voi olla nyt lähes missä tahansa ihan koruista, kenkiin ja vaatteisiin. Valikoimaakin näytti olevan eilisen shoppauskierroksen mukaan aika kivasti. Omakin vaatekaappi kaipaisi jotain trendiin soveltuvaa, ja taisinpa löytääkin eilen Lindexistä housupuvun, joka vastaa mun omia haaveita aika lailla. 
Asukuvia ei ole tänään tiedossa, sillä suuntaan ihan justiinsa keskustaan kampaajalle laittamaan hiukseni tämän iltaista Elle Style Awardsia varten. Laitan huomenna kuvia kyseisestä häppeningistä ja mun mekosta, sillä se on vilahtanut täällä vain paikaisesti ja ansaitsee mielestäni enemmän huomiota. 

I have fallen love with this statement trend. So I guess you can hear about that a lot in the future because I'm leaving now to the city to buy me a lovely statement suit. After that is time for hairdresser and then I'm off to Elle Style Awards. I'm so excited about that because it is my first time in that kind of happening. Show you guys my outfit tomorrow!

No comments:

Post a Comment