2012/10/22

MONDAY

Päädyin tänään maanantain kunniaksi aika simppeliin asuun. Vaikka viettelenkin tämän koko viikon luppoaikaa, sillä meillä on koulussa väliviikko, niin menoa ja meininkiä on tiedossa. Pyhitin tämän päivän kuitenkin täysin vapaa-ajalle ja kavereille, sillä viime viikot ovat kokeiden ja messujen takia aikamoista haipakkaa.
Maanantaitkaan eivät ole itseasissa tuntuneet viime aikoina yhtään ahdistavilta, sillä koulua ei ole lukion tyyliin joka päivä. Maanantait ovat nykyään vain päiviä toisten joukossa. Tämä kyseinen maanantai on kuitenkin spesiaali, sillä sateen sijasta taivaalla möllöttääkin aurinko. Sen kunniaksi aion ottaa päivästä kaiken irti ja suunnata nyt pois koneelta ulos.

This Monday I'm wearing a very simple outfit. Black and white. Even though I'm having my autumn break this week there is so much things to do. But today I'm not gonna do any of those, I'm just gonna chill out with my friends because couple last weeks have been so crazy.
Mondays are not that bad anymore because I have school only 3 day a week and Monday is always free. So I think Mondays are quite nice days. But this monday is special because the sun is shining. That's why I'm leaving my computer right now...vintage fur/ Seppälä shirt and leather pants/ Jeffrey Campbell shoes/ Zara bag

2 comments:

  1. Oot aina niin tyylikäs! Noi kengät on upeat :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos kiitos :) ne on kyö niin ihanat

    ReplyDelete