2012/10/02

MYSTERY DRESS

    dress Minusey/ coat + sunnies H&M/ shoes Zara 
Eilinen oli kiva päivä, sellainen kun jokaikisen pitäisi olla. Vähän työjuttuja ja vähän koulujuttuja. Pääsin jopa salille asti ja illalla nautittiin santun kanssa Jamaikalaisista rytmeistä ja herkuista House of Marley lanseerauksessa, niin ja tapasin myös Bob Marleyn pojan Rohanin. Mutta House of Marley siis saapui Suomeen eilettäin ja kyseessä on Bob Marleyn perheen äänentoistolaitteita ja life-style juttuja  tuottava yritys. Kyseinen firma antaa myös heikompiosaisille Marleyn perheen hyväntekeväisyys säätiön 1Loven kautta. No mutta kirjottelen siitä enemmän NRJ puolelle, koska kyseinen brändi on myös Fashionnightin yhteistyökumppani. 
Mutta siis mekko, joka mulla oli päällä on uusinta uutta ja tilattu Minuseylta. Ihastuin sen sävyihin, sekä Balenciaga henkisyyteen. Niin ja huomaatteko, että mulla on aurinkolasit. Kerrankin taivaalla möllötteli pilvien sijasta aurinko ja muutenkin tä päivä on ollut myös tosi mukava. Aamulla oli Vuoden Nuori Suunnittelija 2012 julkistamistilaisuudessa, sitten koulussa ja kohta lähen messukeskukseen kattelemaan Muotimessuihin liittyviä juttuja. Huh huh miten mun päivät ovatkaan nykyään täynnä tekemistä, tosin sen valita!

Yesterday was very lovely day, like every day should be. A little bit of school and work things. And then the fun part, gym and House of Marley launching party. The event was very nice with all Jamaican rhythms and food. I also met the brand's father Bob Marley's son Rohan Marley. 
But what was I wearing you can see in the pics. I really fell in love with that Minusey dress because of its beautiful colors. It also reminds me about Balenciaga ss12. And as you can see I wore sunnies today, finally the sun is shining and the day have been quite fun also today. In the morning I went to one breakfast event, then school and now I'm on my way to exhibition center to talk about some stuff about Fashion exhibition. It feels that I have so much to do but actually I'm really enjoying it!

2 comments:

  1. Tosi kivan näköinen mekko :) tulee mieleen parin sesongin takainen Givenchy-mallisto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm itsekin oon ihastunut kovasti, niin kovasti että tekis mieli vetästä päälle joka päivä! :)

      Delete