2012/10/20

NOT THAT COLD DAY
Minusey dress/ Zara jacket +loafers+ bag 
On se kumma kun saman viikon aikana voi pukea turkin tai nahkatakin ja molemmilla on sopivan lämmin. No tänään pärjäsi ainakin mitä loistavammin tolla rotsilla niin sisällä kuin ulkonakin. Korkkarit jätin laukun pohjalle, sillä eilisestä päätellen mun jaloilla ei hengailla 8 tuntia korkkareissa. Vaikka kuinka olen koittanut niitä kouluttaa siihen, että ne jaksaisivat valittamatta olla korkeissakin koroissa, niin se ei ole juurikaan tuottanut tulosta. Ehkä vika voi olla myös mun kengissä, jotka eivät ole niitä maailman laadukkaimpia.
Toinen messupäivä meni taas pika pikaa ohi, ja hauskaa oli. Aika pintapuoliseksi jäi se kiertely tänäänkin, mutta ehtisin kuitenkin käydä myös terveys- ja kauneus puolella. Huipputarjouksia oli pilvin pimein, ja harkitsen vielä sitä, että menisin huomenna valkaisemaan hampaani, sillä koko lysti maksoi vain 50e. Porukkaa oli tänään niin paljon enemmän paikallakin, ettei sen toteuttaminen olisi tänään meijän tunnin tauoilla onnistunut. 
Ehtisin kuitenkin ennen päivän alkua käydä moikkailemassa Teuvoa, joka stailasi mulle ja Miialle aurinkolasit. Teuvo oli niin symppis, kun televisio antaakin olettaa. Vielä Kaisa puuttui paikalta. Onko joku muu jäänyt yhtä koukkuun Kiinteiskuningatar Kaisaan? 

It's quite weird when you can wear fur and leather jacket in the same week and they both are perfect for the weather. Not too cold not too hot. Today the weather was quite mild as you can see in my outfit. The heels I left to my bag because yesterday made it clear that my feet are not gonna wear heels another 8 hours. I have tried so hard to train my feet for high heels but they don't wanna learn that it's not hurt that much. Maybe my shoes are wrong kind or my feet stupid. 
The second day in the fair was funny and went very fast like yesterday. Today I had also chance to visit the other part of the fair like beauty and health. There were so many good offers and I'm thinking if I would whiten my teeth tomorrow. The prize was so low ( 50e) that I can't do that anywhere cheaper. 
Today that wasn't possible because we had so little free time and there were too many people waiting their turn. Maybe tomorrow, maybe.


2 comments:

 1. yesterday = eilen
  tomorrow = huomenna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaa en tiennykkää mut kiitti vinkistä :)) kirjotin kiireessä

   Delete