2012/10/28

OCTOBER'S OUTFITS

Lokakuu vetelee viimeisiään ja päätin tän löysäilypäivän kunniaksi koota kuluneen kuukauden asut samaan postaukseen. Samainen kuukausi on ollut myös koko vuoden kiireisin, sillä sen verran on ollut tekemistä niin koulun kun blogienkin ja töiden puitteissa. En tosin ennusta tästä alkavasta kuusta yhtään sen rauhallisempaa, sillä tiedossa on NRJ Fashion Night, sekä mun synttärit, jeee!
Tein tämän postauksen myös siksi, että tämä päivä menee luultavasti kotona köllimiseen mun tontunpunaisessa oloasussa, josta ei ole päivänasuksi. Tai poikkean mä varmaan myös Jassul sadannen kerran katsomassa sen uutta supersöpöä kisua.
Tsemppaan myös ensikuussa näiden asujen kanssa lisää, sillä luulin että ollaan kuvailtu melkein joka päivä, mutta ei kyllä siltä näytä. Yksi tehtävä siis lisää to do- listalle.
Mitkä on teidän lempparit?

October is almost over and I decicded to make a collage for my outfits of the month. This October has been very busy becaue of school, blogs and work and I think Nowember is going to be similar. NRJ Fashion Night and my birthday are soon here!
I also made this post because I think that my red track suit isn't the best outfit to shoot- The flu is hee again and if I go out today I go to Jassu's place to see her kittie again.
And I promise you guys to shoot more outfits because I thought we have done that almost everyday but still there are only 12 outfits..
Which are your favorite?

6 comments:

 1. 2,5 ja 9 on mun suosikkeja! Vaikka on kyllä muutkin ihania. Olen varmaan ennenkin sanonut, mutta olet niin tyylikäs aina!

  ReplyDelete
 2. 9 <33 vai pitäskö sanoo 2 ;);););) se oli inside läppä sit:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä sä tuut riehuu tänne??????? XDXD

   Delete
  2. riehututti :D! mt ysi on oikeesti siis lemppari =))))

   Delete