2012/10/31

PALAZZO PANTS


Topshop pamts/ Mango jacket / H&M scarf 
Heräsin tänä aamuna kuudelta hyvin unenpöppöröisenä, ja kaikki paikat sattuivat. No mitä eilen on tapahtunut ei ole mitään ihmeellistä. Aamulla ryntäsin pitkästä aikaa salille, no viime treenaus kerrasta on " pikkasen" aikaa. Olin jo 15minutin jälkeen kuoleman kielissä ja rukoilin, että tunti loppuisi jo. Ei todellakaan loppunut. Viimeinen puoli tuntinen oli aikalailla pelkkää tuskaa, kun apinan raivolla väänsin vatsa ja selkälihaksia ja ties mitä kylkiä. Jotain sitä on kuitenkin tultu vissiin tehtyä, sillä tällä hetkellä selkä on niin jumissa, etten saa edes kenkiä laitettua jalkaan.
Siitä päästäänkin näihin asukuviin, kun jalassa pyörivät ballerinat. Ne eivät olleet siinä eilen, vaan taiteilin menemään Jeffrey Campbellin huikeilla koroilla. Mun selästä ei vään ollut siihen tänä aamuna, kun me nämä kuvat napattiin. Jumpan jälkeen huitelin kirjastoon lainaamaan taas muutamaa niin mielenkiintoista kirjaa ja ettisin niitä tunnin. Lopulta olin jo niin turhautunut, että jätin osan tarvitsemistani kirjoista hyllyyn, koska en niitä kyennyt löytämään. Kirjaston ja mainostoimiston jälkeen menin kotiin tekemään ruokaa ja lukemaan. Loppu onkin sitten jotain mihin en osaa sanoa mitään, sillä olin nukahtanut päikkäreille ennen 9 illalla, ja tarkoitus oli vielä herätä kirjoittelemaan tänne, mutta heräsinkin sitten vasta aamulla. 
Santtu lähti pääsykokeisiin ja mä kärvistelen täällä kipeän selän kanssa. Toivon mukaan alkoholi lievittää kipua, sillä tänä illalla juhlitaan Halloweenia. 

Not my best morning. I fell a sleep last night before 9 pm after reading some boring school books. I thought I would take only a little nap but then I woke up at 6 am. My back is hurting so much because of gym, I can't even put my shoes on. 
I hope alcohol helps because tonight we are having Halloween party.

2 comments:

  1. Tiiän että oot muotibloggari, mutta tee hei sun kotipostausta kans! Ois tosi kivaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuu teen sen heti ku saadaan peilit asennettua :) meil on käynnissä myös julkisivusaneeraus ja ikkunat muovilla peitetty, joten teen sen tän kuun lopussa, kun saadaan luonnonvaloa tänne !

      Delete