2012/10/10

ST. PETERSBURG IN ONE DAY

jumper Asos/ skirt + coat H&M/ shoes Horze
Tehtiin viikkojen vaihteessa pieni pikaloma Pietariin. Tarkoituksena oli shoppailla, syödä venäläistä ruokaa ja ihastella sitä kaikkialla kehuttua kaunista Pietaria. No yksikään noista ei toteutunut, tai no ensimmäinen puoliksi. Pietari ei oikein valloittanut mun sydäntä, vaikkakin tiesin sen jo ennen matkalle lähtemistä ja odotukset ei kovin korkeat olleetkaan. 
Ehkä se oli vain sateinen ilma, mutta mä en nähnyt sitä kaunista puolta. Talot olivat ränsistyneet ja ainakin pääkatu Nevski Prospekt, kehuttu shoppailu katu petti mut. Välimatkat oli todella suuret ja hintataso korkea. Se mikä mua todella ihmetytti oli se, että edes nuoret eivät puhuneet englantia ja kaikki polttivat sisällä. 
Hyviä puolia reissussa oli hyvä seura ja se, että löysin JW Andersonin ihanat popot -70% alessa. Myös Topshop ja River Island löytyivät onnekseni kaupungista niistä ei tosin mitään mukaan tarttunut. Mutta siinä teille maistiaisia meidän matkasta, onko jollain Pietarista positivisempia kokemuksia?

Last week we took a little vacation to our eastern neighbor  Russia and St. Petersburg. We planned to shop, eat Russian food and walk around the city watching the beautiful city. But then something happened, the weather was awful and the city wasn't what I thought it would be even though I knew before we left that St. Petersburg wouldn't be the city for me. 
Recommended shopping street Nevski Prospekt was a big letdown. The distances were too big and prizes were even higher than here in Finland. People didn't speak English and everybody were smoking inside. 
But there wasalso good things like company and lovely pair of JW Anderson shoes which were in 70% discount. Happily there were also Topshop and River Island.
But here are some pictures from our trip. Do you guys have more positive experiences about St. Petersburg?

4 comments:

 1. Ihania kuvia, itseäni houkuttaa myös Pietarin historialliset kadut, mutta kuvailusi ei tosiaankaan kyllä saanut niitä kohoamaan silmissäni... Kuitenkin tuonne on luultavasti vielä joskus päästävä, haha :D Kiva, että löysit jotain kivaa ostettavaa! Ja ihanaa blogia muuten kirjoittelet :)

  withasilverlining.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin no kyllähän sitä kaikkien hehkutusten jälkeen odotti vähän enemmän :) kiva kuulla, että tykkäät!

   Delete
 2. Sulla on tosi ihana tyyli ja kuvat! Jään seurailee sun blogia. :) xx

  ReplyDelete
 3. Kiitos :) tällaset kommentit on aina kivoja!

  ReplyDelete